Hadise - Kaan Yıldırım Ayrıldı

Hadise - Kaan Yıldırım Ayrıldı
Ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım arasında ki büyük aşk bitti mi? İkili arasında yaşanan aşkın bittiği ve ikilinin ayrıldığı iddia ediliyor. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasından bugün şok edici bir haber geldi ve haber sosyal medya ve magazin basınında dalga dalga yayıldı. 2020’nin sürpriz ve aynı zamanda hızlı aşklarından birini yaşayan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım arasında aşkın bittiği iddia edildi. Oldukça hızlı başlayan ve iki tarafında çokça mutlu olduklarını her fırsatta dile getirdikleri ve birlikte paylaşımlar yaptıkları aşkın neden bittiği ise bilinmiyor. İddiaya göre Hadise ve Kaan Yıldırım ünlü şarkıcı Hadise’nin geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanması ve Kaan Yıldırım’ın evinden ayrılarak kendi evine taşınması üzerine ilişkilerini de bitirdiler. Henüz her iki taraftan da konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamasına karşın tarafların sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takibi bıraktıkları görüldü. İşte bu şok edici gelişmenin detayları!

Büyük Aşk Bitti mi?

Ünlü şarkıcı Hadise ile ünlü oyuncu Kaan Yıldırım bu yılın ilk aylarından itibaren sürpriz bir şekilde bir ilişkiye başlamışlar ve aşk yaşamaya başlamışlardı. Uzun süre ilişkileri ile ilgili konuşmayan çift daha sonra birlikte yaşamaya ve sosyal medya üzerinden birlikte oldukları fotoğraflar paylaşmaya başlamışlardı. Hatta ilişkileri konusunda daha ileri giderek ikili birbirlerini ailelerine tanıştırmış ve bu ilişkide ciddi olduklarını göstermişlerdi. Ancak ne olduysa geçtiğimiz haftalarda oldu ve Hadise yakalandığı koronavirüs sebebiyle Kaan Yıldırım’ın evinden kendi evine taşındı ve karantinaya girdi. Bu karantina ikili arasında nelere sebep oldu bilinmiyor ancak iddiaya göre ikili arasındaki büyük aşk bitti ve çift ayrıldı.

Takibi Bıraktılar!

Hadise ve Kaan Yıldırım arasında yaşanan büyük aşkın bittiği yönündeki iddialar henüz taraflarca tam olarak kabul edilip netlik kazanmasa da bu ayrılığa ilişkin emareler görülmeye başlandı. 2020 yılının büyük ve sürpriz aşkı olan ve oldukça da heyecanlı yaşanan ilişkinin bittiğini gösteren en büyük işaretler ise tarafların birbirlerini sosyal medya üzerinden takibi bırakmaları. İkili birbirlerini takibi bırakırken ünlü şarkıcı Hadise bugün tek başına bir paylaşımda bulundu ve paylaştığı fotoğrafın altına “merhaba Aralık” ifadelerini koydu. Bu gelişme üzerine tarafların kesin bir şekilde ayrıldıkları kanısı oluştu. Sosyal medya ve magazin basınında geniş bir şekilde yer bulan bu ayrılık hakkında taraflarca yapılacak bir açıklamayı sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

01-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar