Hadise’den 500 Bin TL’lik Konser

Hadise’den 500 Bin TL’lik Konser
Magazin dünyasının renkli isimlerinden başarılı şarkıcı Hadise yılbaşı gecesinde yayınlanmak üzere Tik Tok için 3 saatlik akustik bir performans sergiledi. İşte detaylar!

Yılbaşı yaklaşırken ünlülerin en büyük meşguliyetlerinden ve iş alanlarından biri olan yılbaşı eğlencelerinde sahne almalar bu sene koronavirüs sebebiyle oldukça azaldı ve olanlarda ister istemez şartlar gereği konsept değiştirdi. Dün yazdığımız Tarkan’ın ailesiyle yılbaşı geçirmek için 1 Milyon Liralık teklifi geri çevirmesi gibi örnekler yaşanırken konsept değiştirerek sahne alan ünlülerde mevcut. Bu ünlerin başında da ünlü şarkıcı Hadise geliyor. Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen ve hemen her gün bir haberi yayınlanan ünlü yıldız şimdi de yılbaşı eğlencesi için sahne almasıyla gündem oldu. Son zamanlarda peş peşe yaptığı çalışmalarla gündeme gelen ünlü şarkıcı bundan önce reklam yüzü olduğu ürün için kamera karşısına geçmişti. Şimdi de ünlü ses yılbaşı eğlencesi için 500 Bin Liralık bir teklife evet dedi ve konsept değiştirerek yılbaşı eğlencesinde sahne aldı. İşte haberin ayrıntıları!

500 Bin Liralık Sahne!

Son zamanlarda yaşadığı aşk ve ayrılıkla gündemden düşmeyen ünlü yıldız Hadise bugünlerde peş peşe aldığı işlerle gündem oluyor. Öncelikle reklam yüzü olduğu ürün için harekete geçen ve reklam çalışması yapan Hadise bugünlerde de yeni yıl eğlencesi için sahne çalışmasıyla gündem oldu. Ünlü şarkıcı Tik Tok’ta yılbaşı akşamı yayınlanacak konseri için sahne aldı. Dudak uçuklatan bir rakama tam 500 Bin Liraya evet diyen ve tam üç saat boyunca sahnede kalan ünlü şarkıcı bu sefer şarkılarını Tik Tok takipçileri için seslendirdi. Bir stüdyoda gerçekleştirilen çalışma için öncesinde bütün karantina tedbirleri alınarak herhangi bir sağlık sorunu yaşanmamasına çalışıldı ve ardından 3 saatlik bir akustik performans için Hadise şarkılarını seslendirdi. Ünlü isim bu üç saatin sonunda 500 Bin Lira aldı.

Tv 8’de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel!

Ünlü ses Hadise 500 Bin Liraya Tik Tok için üç saatlik bir akustik performans sahnelerken aynı zamanda yılbaşı gecesinde artık bir geleneğe dönüşen Tv 8 O ses Türkiye Yılbaşı eğlencesi içinde çalışmaları yapılan özel programa katıldı. Özel programda her zaman olduğu gibi jüri üyesi koltuğuna oturan Hadise’nin bu programı da yılbaşı gecesi Tv 8’de ekranlara gelecek.

29-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar