Doya Doya Moda'da Kemal Doğulu'nun yerine geçen isim belli oldu

Doya Doya Moda'da Kemal Doğulu'nun yerine geçen isim belli oldu
Sevilen moda programı Doya Doya Moda'da jüri değişikliği yaşanmıştı. Programdan jüri üyesi olan Kemal Doğulu ayrılmıştı. Kemal Doğulu'nun yerine geçen isim belli oldu!

Tv8'de yayınlanan Doya Doya Moda programında flaş bir değişiklik yaşanmıştı. Programın renkli simalarından olan Kemal Doğulu gözyaşlarıyla programa veda etmişti. Acun Ilcalı'nın sahibi olduğu yeni dijital platform Exxen'de yeni bir program yapmaya başlayacak Kemal Doğulu, Doya Doya Moda programındaki jüri koltuğundan ayrıldı. Kemal Doğulu yerine programa katılacak isim ise belli oldu. Doya Doya Moda'nın yeni jürisi Hande Demir Acar oldu.

Doya Doya Moda'ya yeni jüri

Doya Doya Moda programı gündüz kuşağında yayınlanan sevilen programlardan biri. Makyaj, giyim ve tasarım tüyoları verilen programda bir birinden renkli yarışmacılar her gün kıyasıya yarışıyor. Yaşanan diyaloglar, jürinin eleştiri, yorum ve beğenileri ile ilgiyle izlenen programda önemli bir değişiklik yaşandı. Doya Doya Moda jürisi Kemal Doğulu programa veda etti. Doya Doya Moda başladığından beri jüri koltuğunda oturan Kemal Doğulu'nun yokluğu izleyenleri üzse de yeni jüri üyesi de merak edilmeye başlanmıştı. Doya Doya Moda'ya katılan yeni isim moda ve medya dünyasının ünlü isimlerinden olan Hande Demir Acar oldu.

Kemal Doğulu Doya Doya Moda'dan neden ayrıldı?

Ünlü modacı Kemal Doğulu Doya Doya Moda programında yarışmacı ve seyircilere veda etmişti. Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez'le birlikte jüri kotuğunda oturan Kemal Doğulu ayrılırken yarışmacılar ve jüri üyeleri göz yaşlarını tutamamıştı. Kemal Doğulu Exxen'de başlayacak Kemal Doğulu İle Büyük Değişim programını yapacağı açıklanmıştı. Doğulu yeni programı için Doya Doya Moda'dan ayrıldı.

Hande Demir Acar kimdir?

Doya Doya Moda programında Kemal Doğulu yerine jüri koltuğuna oturacak Hande Demir Acar, 1984 doğumlu. Annesi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Revan Sadıkoğlu. Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri mezunu olan Hande Demir Acar, üniversitede tanıştığı iş insanı Erdinç Acar ile 2006 yılında evlendi. 2010 yılında boşanan Hande Demir Acar'ın 3 çocuk sahibi. Medya ve moda dünyasının tanınan ismi Hande Demir Acar artık Doya Doya Moda jüri koltuğunda oturacak.

29-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar