Ünlü Oyuncu Suna Yıldızoğlu Annesini Kaybetti

Ünlü Oyuncu Suna Yıldızoğlu Annesini Kaybetti
Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu geçtiğimiz ay kaybettiği babasının ardından şimdi de annesini kaybetti. Usta oyuncu annesinin kaybını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlüler dünyası 2020 yılının son günlerine girdiğimiz bu günlerde peş peşe acı haberlerle sarsılmaya devam ediyor. 2020 yılı içinde pek çok ünlü isim hayata veda ederken pek çok ünlü isminde yakını hayatını kaybetti. Ancak bu yıl içinde bir ay arayla hem annesini hem de babasını kaybeden tek ünlü isim ise ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu oldu. Sinema ve dizi dünyasının ünlü oyuncusu 65 yaşındaki usta oyuncu suna Yıldızoğlu bugün annesini kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine ve takipçilerine duyurdu. Geçtiğimiz ay da aynı şekilde babasını kaybeden ve bu kaybı da sevenleriyle sosyal medya hesabından paylaşan suna Yıldızoğlu’nun acısının büyük olduğu öğrenildi. İşte haberin detayları!

Bir Ayda İki Kayıp!

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu yılın son aylarında peş peşe gelen üzücü haberlerle sarsıldı. İngiliz asıllı Türk oyuncu Suna Yıldızoğlu bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve annesini kaybettiğini duyurdu. 65 yaşındaki usta oyuncu paylaşımında “Annemi kaybettim. Kelimeler kifayetsiz” paylaşımıyla birlikte annesinin fotoğrafını paylaştı. Usta oyuncunun sevenleri ve hayranları başsağlığı mesajlarıyla Suna Yıldızoğlu’nu yalnız bırakmadı ve desteklerini sundular. Geçtiğimiz ayda aynı şekilde usta oyuncunun babası Patrick William Eady’i kaybetmişti. İngiltere’de yaşayan babasının cenaze törenine internet üzerinden katılan usta oyuncu bu kaybın ardından da oldukça üzülmüştü. Peş peşe gelen bu kayıplar usta oyuncuyu fazlasıyla üzmüş durumda.

Acı Kayıp!

Son olarak Çukur dizisinde rol alan ve şu ana kadar pek çok film ve dizide oynayan İngiliz asıllı Türk oyuncu Suna Yıldızoğlu için 2020 tam anlamıyla bir acı yılı oldu. Hem annesini hem de babasını birer ay arayla kaybeden usta oyuncu bütün bu kayıplarıyla tam anlamıyla bir şok yaşadı. Üstelik babasının cenazesi için İngiltere’ye de gidemeyen oyuncu internet üzerinden cenazeye katılmıştı. Babasını kaybettiğini “babamı kaybettim” ifadeleriyle sevenleriyle paylaşmıştı. Suna Yıldızoğlu’nun bu iki kaybı içinde sevenleri usta oyuncuya başsağlığı ve taziye mesajlarını iletmiş ve usta oyuncunun yanında yer almışlardı. Bizde son aylarda yaşadığı bu zor süreçten dolayı pusta oyuncuya sabırlar diliyoruz.

29-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar