Hadise’den Annesine 200 Bin TL’lik Jest

Hadise’den Annesine 200 Bin TL’lik Jest
Magazin dünyasının ünlü ve gözde isimlerinden Hadise Belçika’da yaşayan annesini Bodrum’a tatil için getirdi ve burada bir otelin rezidansını 200 Bin TL’ye kiraladı.

Magazin dünyasında özel hayatı ve işiyle en çok konuşulan isimlerden biri Ünlü şarkıcı Hadise. Son zamanlarda her ne kadar özel hayatıyla ilgili sık sık sorunlar yaşasa da ve bu süreçte birlikte olduğu oyuncu Kaan Yıldırım ile sorunlar yaşa da ve birlikteliklerini sonlandırsalar da Hadise her şeye rağmen ayakta kalmaya ve özellikle ailesiyle ilişkilerini sağlam tutmaya çalışıyor. Ünlü şarkıcı halen Belçika’da yaşayan ve geçtiğimiz aylarda riskli bir ameliyat geçiren annesini tatil için Bodrum’a getirdi ve burada annesinin rahat etmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Annesini Bodrum’da tatil yapması için getiren Hadise’nin annesi için bir otelin rezidansını kiraladığı ve bunun için hiçbir masraftan kaçınmadığı ifade edildi. Bu büyük jestin haberi ise hem magazin basının da hem de sosyal medyada gündem olduğu görüldü.

200 Bin Liralık Jest

Ünlü şarkıcı Hadise Belçika’da yaşayan annesi için ve onun iyi ve rahat bir tatil yapması için elinden geleni yapıyor. Annesini Bodrum’a getiren ve burada lüks bir otelin rezidansını bir aylığına kiralayan Hadise’nin bunun için 200 Bin TL’yi gözden çıkardığı ve annesinin rahat etmesi için her şeyi yaptığı ifade edildi. Geçtiğimiz ekim ayında riskli bir bel ameliyatı olan annesi Gülnihal Açıkgöz’ü her fırsatta destekleyen ve yanında olan ünlü şarkıcı şimdi de annesinin rahat bir tatil yapması için çalışıyor. 1 Temmuz itibari ile otele giriş yapan annesinin bir ay boyunca Bodrum’da tatil yapacağı öğrenilirken Hadise’nin işleri için İstanbul’a döndüğü öğrenildi.

Kendisi İstanbul’a Döndü

Annesini Bodrum’a bir aylık tatil için getiren ve burada lüks bir otelin rezidansını 200 bin TL için kiralayan Hadise’nin işlerinin yoğun olması sebebiyle tekrar İstanbul’a döndüğü belirtildi. Ünlü şarkıcı hem yeni şarkısı hem de O Ses Türkiye Rap’te jüri üyesi olması dolayısıyla annesiyle tatil yapamadığı ancak boş zamanlarında sık sık annesinin yanına gideceği öğrenildi. Annesinin ise 1 Temmuz itibari ile otele yerleştiği ve tatiline başladığı öğrenildi. Hadisenin ise işlerinin başına geçtiği ve ilk fırsatta yeniden Bodrum’a annesinin yanına gideceği öğrenildi.

09-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar