Oyuncu Emre Karayel Baba Oluyor

Oyuncu Emre Karayel Baba Oluyor
Geçen sene evlenen ünlü oyuncu Emre Karayel ile eşi içmimar Gizem Karaca bugünlerde farklı bir heyecanın içine girdiler. Çiftin bir bebek bekledikleri öğrenildi.

Magazin dünyası ve sosyal medya ünlüler dünyasından verdiği haberlerle hedef kitlelerini bu dünyada olan bitenlerden haberdar ederken kimi zaman yapılan haberlerle kitlelerini sevindiriyor kimi zaman da üzüyor. Geçtiğimiz sene evlenen ünlü oyuncu emre Karayel ile eşi iç Mimar Gizem Demirci’nin bu günlerde oldukça mutlular ve çiftin yakınları da bu mutluluğu ünlü çiftle paylaşıyor. Geçen seve evlenen çiftin bu günlerde bir bebek bekledikleri ve bebeğin cinsiyetinin de belli olduğu öğrenilirken çiftin bu mutlu haberi yakınlarından başka kimseyle şimdilik paylaşmamaları dikkat çekiyor. 3,5 aylık hamile olan ve ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Gizem Demirci’nin de oldukça heyecanlı olduğu ifade edilirken aynı şekilde oyuncu Emre Karayel’in ilk babalık heyecanını eşiyle birlikte yaşadığı öğrenildi.

3,5 Aylık Hamile

Geçtiğimiz sene evlenen ünlü oyuncu Emre Karayel ile iç mimar Gizem Karaca bu günlerde oldukça heyecanlı günler yaşıyorlar. Daha önce Gizem Karaca’nın hamile olduğu öğrenilmiş ancak bebeğin cinsiyeti belli olmamıştı. Son olarak ünlü çiftin bebeğinin cinsiyetinin de belli olduğu öğrenildi. Oldukça heyecanlı olan çiftin bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenilirken çiftin bu büyük heyecanı doya doya yaşadıkları öğrenildi. 3,5 aylık hamile olan Gizem Karaca’nın da ilk kez annelik heyecanını yaşamaya başladığı ifade edilirken sosyal medyadan takipçileri ünlü çifti tebrik mesajlarına boğdular.

Uzun Yıllar Bekledik

Çift geçen sene pandemi günlerinde sınırlı sayıda bir davetli önünde dünya evine girerken ünlü oyuncu Emre Karayel “hepiniz biliyorsunuz uzun yıllar bekledik. Sekiz yıl oldu ama evliliğe giden birlikte bir ömre başladık. Ne diyeceğimi bilemiyorum, gerçekten çok heyecanlıyım. Korona sebebiyle aile içerisinde yapıyoruz. Sonra inşallah hep birlikte kutlayacağız” ifadelerini kullandı. Çift bekledikleri bebekle ilgili herhangi bir açıklama yapmazken bir bebek çantası paylaşmaları dikkatleri çekti. Ünlü çiftin heyecanı günden güne artarken dünyaya gelecek erkek bebekleri için şimdiden hazırlanmaya başladıkları da öğrenildi. Biz de canlitv.com ailesi olarak Emre Karayel ve Gizem Karaca çiftini dünyaya gelecek bebekleri için tebrik ediyor ve dünyaya gelecek bebeğe de şimdiden uzun ve hayırlı ömürler temenni ediyoruz.

09-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar