Hadise'den şaşırtan itiraflar!

Hadise'den şaşırtan itiraflar!
Hadise'den şaşırtan itiraflar! Hadise fazla kiloları ile ilgili ilk kez konuştu. Hadise'den çarpıcı açıklamalar. Hadise kimdir?

Ünlü şarkıcı Hadise şaşırtan itiraflarda bulundu. Hadise'den şaşırtan itiraflar. Hadise'den Loberto Carlos itirafı. Hadise'den fazla kiloları ile ilgili itiraflar. Hadise kaç kilo? Hadise şarkıları. Hadise kimdir?

Yıllar önce fazla kiloları yüzünden linç edildiğini söyleyen Hadise, ilk kez konuştu. Hadise fazla kiloları yüzünden hayranları yüzünden kötü yorumlara maruz kaldığını söyleyen Hadise isyan etti.
Bir Moda dergisine verdiği ropörtajda konuşan Hadise, yıllar önce kiloları yüzünden linç edildiğini ve bu yüzden üzüntü duyduğunu açıkladı.

İşte Hadise'nin o açıklaması;
'Ben bu linç kültürünün faturasını en ağır ödeyen isimlerden biriyim. Obez dediler, Roberto Carlos bacaklı dediler, çok zayıf, çok çirkinleşti, sivrisineğe döndü dediler. Söylemedikleri söz kalmadı. Hepsini yaşadım. Acı olan da çoğunlukla kadınların bu nefreti kusması. O dönem sosyal medya bu kadar yaygın kullanılmıyordu. Destek görmem gereken anlarda destek görmedim'
Sözlerine devam eden Hadise, 'İnsanın kendisiyle imzaladığı ebedi bir barış yok bence. Zaman zaman küstüğüm de oluyor ama öz duygumla her daim barışığım'

Hadise kimdir?
22  Ekim 1985 yılında dünyaya gelen Hadise, Belçika doğumludur. İlk olarak 2005 yılında 'Stir Me Up' albümünü çıkarmıştır. 2003 yılında katıldığı Idool 2003 yarışmasının ardından ilk albüm teklifini alan Hadise, 2005 yılında Stir Me Up şarkısını çıkarmıştır. Daha sonra kariyerine Türkiye'de devam etme kararı alan Hadise, ikinci albümünü ise 2008 yılında Deli Oğlan şarkısı ile çıkarmıştır. 2009 yılında Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden Hadise, yarışmada dördüncü olarak daha da ün kazanmıştır. Bir çok popüler şarkıya sahip olan Hadise, 2011 yılında O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturmuştur. Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF gibi birden fazla ödüle sahiptir.

Kaan Yıldırım ile barışmıştı!

 Geçtiğimiz yıl Kaan Yıldırım ile yollarını ayıran Hadise, 'ir ilişki başladığında ayrılıyorlar oluyor, sonra tekrar barıştılar oluyor. Onlar insanın canını yakıyor. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi ki... Ben de insanım benim de duygularım var bazen yoğun yaşanıyor onun dışında her şey yolunda çok mutluyuz.' sözleri ile tekrar barıştıklarının müjdesini vermişti.

06-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar