Hadise’nin Babası ve Annesi Mahkemelik Oldu

Hadise’nin Babası ve Annesi Mahkemelik Oldu
Ünlü şarkıcı Hadise magazin basınının gündeminden düşmüyor. Ünlü ismin babası mahkemeye başvurarak eşinden boşanmak istediğini belirtti.

Magazin basını ve sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ve hemen her gün bir haberle buralarda yer ala ünlü şarkıcı Hadise son günlerde yine magazin basını ve sosyal medyada gündemde. O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılan ünlü şarkıcı bu programın başlamasıyla gündeme gelirken daha sonra yeni sevgilisi ile görüntülerinin yayınlanmasıyla magazin basınında yer aldı. Bu haberler henüz tam sindirilemeden ve işlenmeden şimdide ünlü ismin babası ve annesiyle ilgili haberler çıkmaya başladı. Ünlü ismin annesi Gülnihan Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz hakkında çıkan haberler bugün magazin basınında yer aldı. Daha önce Belçika’da boşanan ünlü ismin anne ve babasının bu boşanmanın Türkiye’de de tanınması için İstanbul Aile Mahkemesine başvurdukları öğrenildi.

24 Yıl Önce Boşandılar

Ünlü şarkıcı Hadise bugünlerde bambaşka ve ilginç bir olayla gündemde. Ünlü ismin anne ve babası İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak boşanmak istediler. Hadise’nin babası Hasan Açıkgöz avukatı aracılığı ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak bundan 24 yıl önce Belçika’da boşandığı eski eşi Gülnihan Açıkgöz ile boşanmalarının Türkiye’de de tanınmasını istedi. Bundan 24 yıl önce Belçika’da boşandıkları ileri süren Hasan Açıkgöz bu kararın Türkiye’de de tanınması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne tanıma ve tenfiz davası açtı. Ünlü isim Hadise’nin annesi Gülnihan Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz arasındaki davanın ilk duruşmasının aralık ayında görüleceği öğrenildi.

Yeni Aşka Yelken Açtı

Son olarak ünlü ve genç oyuncu Kaan Yıldırım ile bir aşk yaşayan ve yaklaşık bir yıl boyunca mutlu haberleri ile gündemde yer alan Hadise tam Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturacak iddiaları çıktığında ayrılık kararı almıştı. Daha sonra Mehmet Dinçerler’le aşk yaşamaya başlayan Hadise’nin Mehmet Dinçerler’le oldukça mutlu olduğunu yakın çevresine söylediği iddia edilmişti. Ünlü isim geçtiğimiz gün ilk kez sosyal medya hesabından yeni aşkı Mehmet Dinçerler’le bir fotoğrafını paylaştı. Kalp emojisi ile paylaştığı bu fotoğraf sosyal medya tarafından yoğun şekilde paylaşıldı ve ünlü ismin takipçileri tarafından beğenildi. Öbür taraftan ünlü şarkıcının el ele fotoğraflarını paylaştığı Mehmet Dinçerler’in sosyal medya hesabını takip etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar