Ahmet Tansu Taşanlar Yalancılar ve Mumları Dizisine Katıldı

Ahmet Tansu Taşanlar Yalancılar ve Mumları Dizisine Katıldı
FoxTv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve henüz ikinci bölümü yayınlanan Yalancılar ve Mumları adlı diziye genç oyuncu Tansu Taşanlar dahil oldu.

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve henüz 3 bölümle ekrana gelen yalancılar ve Mumları dizisi Pazar akşamları ekrana geliyor. Dizi kanal tarafından büyük umutlarla yayın akışına konulurken ne yazık ki ilk üç bölümde reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat ve Kanal D ekranlarında yeni başlayan Yargı’nın reytingin çoğunu aldığı bu günde Yalancılar ve Mumları iddiasını koruyamadı ve reytinglerde gerilerde kaldı. İddialı bir oyuncu kadrosu bunan dizi yabancı bir diziden Türkiye’ye uyarlanmış durumda. Medyapım imzası taşıyan dizide ünlü isimler Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, İsmail Demirci ve Feyyaz Duman rol alıyor. Dört kadının yakın arkadaşlığını konu alan dizinin kadrosuna son dönemlerin parlayan oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar da dahil oldu.

Yalancılar ve Mumları’na Güçlü İsim

Fox tv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve Medyapım tarafından hazırlanan Yalancılar ve Mumları Pazar akşamları seyirci huzuruna çıkıyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna son olarak Hercai’de rol alan başarılı oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar dahil oldu. Genç ve başarılı oyuncunun şu sıralar reyting sıkıntısı yaşayan Yalancılar ve Mumları adlı dizide Doktor Fuat karakterine hayat vereceği öğrenildi. Ayrıca dizide senaryo sıkıntısı olduğu ve yazılan 3. Bölüm senaryosunun birçok kez yazılıp silindiği belirtiliyor. Reytinglerini yükseltememesi ve istenilen düzeye çıkaramaması halinde dizinin geleceğinin çok iyi olmayacağı sektörde konuşuluyor.

Ahmet Tansu Taşanlar Kimdir?

Son olarak Hercai dizisinde rol alan ve burada tanıştığı oyuncu arkadaşı Oya Unustası ile geçtiğimiz aylarda evlenen genç ve başarılı oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar 31 Mayıs 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı’ndan mezun olan oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır.  Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Hercai

·         Mehmetçik Kutlu Zafer

·         Çukur

·         Kara Yazı

·         Vatanım Sensin

·         Analar ve anneler

·         Kara Para Aşk

·         Küçük Kıyamet

·         Veda

·         Küçük Kadınlar

·         Muhteşem Yüzyıl

Bulunmaktadır.

11-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar