Aygün Aydın’a 3. Kez Hapis Cezası

Aygün Aydın’a 3. Kez Hapis Cezası
Sık sık magazin basınının gündeminde yer alan Aygün Aydın ile Hakan Sabancı arasında sular durulmuyor. Mahkeme üçüncü kez Aygün Aydın hakkında hapis cezası verdi.

Magazin basınında zaman zaman bazı ünlü isimlerle ilgili zorlama hapis cezaları yer alır ve bu haberler gazeteler ve internet siteleri tarafından hedef kitlelerine ulaştırılır. Daha önce aralarında zaman zaman tartışma yaşanan ünlü isim oyuncu Aygün Aydın ile sosyetenin ünlü isimlerinden Hakan Sabancı arasında sular durulmak bilmiyor. Aygün Aydın’ın Hakan Sabancı ile bir ilişki yaşadığını iddia etmesi ve bununla ilgili mesajları sosyal medya hesabından deşifre etmesiyle ikili arasında başlayan hukuki süreçte geçtiğimiz günlerde yeni bir aşama daha geçildi. Daha önce Hakan Sabancı ile bir ilişki yaşadığını ispat etmek için sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Aygün Aydın hakkında Hakan Sabancı mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak bu karara sosyal medya hesabından Hakan Sabancı’ya ait mesajlar olduğu iddia edilen mesajları paylaşarak yanıt veren Aygün Aydın bunun üzerine uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle iki kez zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu gelişmeler yaşanırken ünlü isim Aygün Aydın hakkında bir üçüncü kez zorlama hapis cezası kararı alındığı öğrenildi.

17 Gün Hapis Yatacak

Ünlü oyuncu Aygün Aydın ile sosyete ve magazin dünyasının önde gelen isimlerinden işadamı Hakan Sabancı arasında sular durulmuyor. İkili arasında sık sık yaşanan sosyal medya ifşaları ile ilgili mahkeme tarafından Aygün Aydın aleyhine uzaklaştırma kararı verilmişti. Bu karara uymayan Aygün Aydın iki kez zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak mahkeme kararına uymayan Aydın hakkında mahkeme bir üçüncü kez zorlama hapis cezası kararı verdi. Mahkeme Aygün Aydın aleyhine 17 gün zorlama hapis cezası kararı verdi. Aygün Aydın ise mahkemenin bu kararına itiraz etti.

Dilekçe Verdi

Hakan Sabancı aleyhine sosyal medya hesabından ifşa mesajları yayınlayan ve mahkemenin uzaklaştırma kararına rağmen buna devam eden Aygün Aydın hakkında üçüncü kez ihlal suçundan zorlama hapis cezası verildi. Aygün Aydın ise mahkemeye dilekçe vererek bu karara itiraz etti. Aygün Aydın dilekçesinde “paylaşımda Hakan Sabancı’nın ismi geçmemektedir. Evimin önünde de her gün siyah bir araç duruyor. Can güvenliğimden endişe duyuyor ve bu kararın kaldırılmasını istiyorum” ifadelerine yer verildi.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar