Annenin Sırrıdır Çocuk hangi gün yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu

Annenin Sırrıdır Çocuk hangi gün yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu
Merakla beklenen yeni dizi Annenin Sırrıdır Çocuk için geri sayım başladı. Annenin Sırrıdır Çocuk hangi gün yayınlanacak? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için geri sayım başladı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla merak edilen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bahar sezonuna iddialı girmeye hazırlanıyor. Tv8'de yayınlanacak yeni dizi hazırlıklarını tamamlamış ve çekimlerine başlanmıştı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin tanıtımlarının ardından seyirciler yayın tarihinin açıklanmasını bekliyordu. Tv8'de yayınlanacak yeni dizi Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan'da seyirciyle buluşacak. Annenin Sırrıdır Çocuk oyuncu kadrosunda kimler var? Annenin Sırrıdır Çocuk konusu nedir? Soruları ise seyircilerin merak ettiği soruların başında geliyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk oyuncu kadrosunda kimler var?

NTC Medya imzası taşıyan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi sezona iddialı girecek. Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan'da seyirciyle buluşuyor. Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde buluştuğu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Annenin Sırrıdır Çocuk oyuncu kadrosunda, Olgun Toker, Selin Yeninci, Sacide Taşaner, Selim Erdoğan, Demet Gül, Ahmet Varlı, Mine Kılıç, Birgül Ulusoy gibi usta isimler de yer alıyor. Mehmet Yiğit Alp ve Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi afişleri ve tanıtımlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi 6 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

Annenin Sırrıdır Çocuk konusu nedir?

Yeni projelerin bir bir ortaya çıktığı sezonda Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi de yerini alıyor. Nisan ayında seyirciyle buluşacak dizi yaz sezonunda da ekrana gelmeye devam edebilir. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu netleşmişti. Çekimleri yapılan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu da oldukça merak ediliyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ismi de konuyu merak ettiren etkenlerden. Annenin Sırrıdır Çocuk konusu İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci'nin canlandırdığı iki hamile kadının hikayesini anlatacak. Anne ve çocuk kavramlarını çok farklı bir açıdan ele alacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde sürükleyici bir hikaye seyirciyle buluşacak. İki kadının etkileyici hikayesi 6 Nisan Çarşamba akşamı Tv8 ekranında olacak.

28-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar