Hakan Baş Bensu Soral Boşandı

Hakan Baş Bensu Soral Boşandı
2018 yılında nikah masasına oturan ve dünya evine giren Hakan Baş ile Bensu Soral çifti mahkemeye başvurarak tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin basını ve sosyal medyada bugün flaş bir haber yayınlandı. Habere göre 2018 yılında evlenen ünlü çift Bensu Soral ile Hakan Baş çiftinin boşandığı öğrenildi. Magazin basını ve sosyal medyada yayılan haber bir anda gündemde ön sıralara otururken oldukça mutlu oldukları bilinen ünlü çiftin böyle bir anda tek celsede boşanması çiftin sevenlerini üzdü. Daha önce bebek konusunda fikir ayrılığı yaşayan çiftin bu konuda fikir ayrılığı yaşadıkları iddia edilmişti. Daha sonra yapılan açıklamada çocuk için erken olduğunu vurgulayan Bensu Soral kendini kariyerine odakladığını söylemişti. 2018 yılında evlenen ve mutlulukları ile herkesi imrendiren çiftin İstanbul Aile Mahkemesinde görülen duruşmada tek celsede anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildi.

Tek Celsede Boşandılar

2018 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bensu Soral ile eşi Hakan Baş son zamanlarda bir krizin ortasında olduklarını daha önce paylaştıkları bir sosyal medya paylaşımında da belirtmişlerdi. Çift evlikleri için bir düşünme aşamasında olduklarını belirtmişlerdi. Çiftin bu süre sonunda boşanmaya karar verdikleri ve bunun için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdukları ve anlaşmalı boşanmaya karar verdikleri öğrenildi. Görülen tek celselik duruşmada çift anlaşmalı olarak boşandı. Son olarak Hakan Baş ile bir sosyal medya fenomeninin görüntüleri ortaya çıkmış ve aldatma iddiaları ortaya atılmıştı. Ardından Bensu Soral’ın rol aldığı Cam Tavanlar adlı dizide rol arkadaşı ile samimi fotoğrafları ikilinin evliliğindeki krizi derinleştirmiş ve son olarak çift bir süre düşünmek için evlerini ayırmışlardı. Bu süreç sonunda ikili boşanmaya karar vererek mahkemeye başvurdular ve çift anlaşmalı olarak boşandı.

Bensu Soral Kimdir?

Son olarak Cam Tavanlar adlı yapımda başrol oynayan güzel oyuncu Bensu Soral 23 Mart 1991 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünden mezun olmuştur. Ünlü isim daha sonra oyunculuk dersleri alarak oyunculuğa adım atmış ve ilk olarak da Yol Ayrımı dizisinde rol almıştır. Daha sonra pek çok yapımda değişik karakterleri canlandıran Bensu Soral son zamanlarda dizilerde başrol oynamaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Cam Tavanlar, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, Doru, İçerde, Tatlı Küçük Yalancılar, Boynu Bükükler, Vicdan ve Yol Ayrımı bulunmaktadır.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar