Kibariye’ye ikinci Şok!

Kibariye’ye ikinci Şok!
Ünlü şarkıcı Kibariye son zamanlarda magazin basını ve sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bugünde stilistinin iddialarıyla gündeme geldi.

Magazin dünyasında zaman zaman farklı konular konuşulur, yazılır. Bu günlerde de böyle bir konu yaşanıyor. Ünlü şarkıcı Kibariye’yle ilgili bu gün magazin basını ve sosyal medyada çıkan iddialar bir anda ünlü şarkıcıyı gündemin ilk sıralarına oturttu. Daha önce de zaman zaman magazin basınında gündem olan ünlü isim son olarak eşile ilgili iddialar üzerine yaptığı açıklamalarla magazin basınında olay olmuştu. Ardından konser verdiği mekanda eşinin bir masa örüsünü etek olarak üzerine sarmasıyla gündeme gelen Kibariye bugünde stilisti İsmail Günüç’ün iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcının stilistinin iddiasına göre Kibariye ve eşinin stiliste 24 bin lira borcu var ve ünlü isimler bunu ödemiyor.

24 Bin TL Borç

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin stilisti İsmail Günüç bugün bir iddiada bulundu ve olay magazin basınında geniş yer buldu. İsmail Günüç’ün iddiasına göre Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın stilist İsmail Günüç’e 24 Bin lira borcu var. İddiaya göre kuaföre kaynak saç borcu olan 4 bin 200 lirayı ödemeyen Kibariye, parayı getireceğin söyleyerek stilisti İsmail Günüç’ü kuaförde rehin bıraktı. Kuaför ise kimlik bırakmanın yeterli olduğunu belirtti. Kibariye tarafından aradan günler geçmesine rağmen herhangi bir ödeme yapılmayınca stilist İsmail Günüç’ün kimliği kuaförde kaldı. İsmail Günüç ise Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ı arayarak borcu ödemelerini ve kimliğini almalarını istedi ancak Ali Küçükbalçık telefonları kapadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından İsmail Günüç Kibariye’den alacağı olan 24 bin lirayı da alamadı. Bunun üzerine İsmail Günüç adeta isyan etti.

Cebimden Ödedim

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin stilisti İsmail Günüç yaptığı açıklamada “24 bin lira alacağım var. Toplam 12 tane kostüm verdim. Ayrıca 4 çift ayakkabı aldım. Bunları cebimden ödedim. Takılarına kadar her şeyi ben hazırlayıp yolladım. Bu konuyu gündeme getirmeyecektim ama beni çete üyesi olarak suçlaması çıldırttı. Ali Bey alışmış haram yemeye ama biz öyle değiliz. 3 tane çocuk büyütüyorum. Bana bu kelimeleri kullanamaz. Alın teriyle para kazanıyorum. Bana olan borçlarını ödemelerini istiyorum. Hakkımı aramaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Bütün bu iddialar üzerine Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’tan herhangi bir cevap ya da açıklama gelmedi.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar