Hakan Baş ve Bensu Soral’den Boşanma İddialarına Yanıt

Hakan Baş ve Bensu Soral’den Boşanma İddialarına Yanıt
Dün magazin basınında ve sosyal medyada boşanma haberleri çıkan ünlü çift Hakan Baş ve Bensu Soral’dan boşanma iddialarına yanıt geldi.

Magazin basınında dün yer alan bir haber bir anda hem magazin gazetelerinde, hem internet sitelerinde hem de sosyal medyada gündem olmuş ve haber geniş şekilde işlenmişti. İddiaya göre ünlü çift Bensu Soral ile 2018 yılında evlendiği eşi Hakan Baş mahkemeye boşanma davası için başvurmuşlar ve tek celsede anlaşmalı olarak boşanmışlardı. İddia bu yöndeydi ancak taraflardan herhangi biri bir açıklama yapmamıştı. Üstelik Hakan Baş ve Bensu Soral’in avukatları da herhangi bir basın açıklaması yapmamıştı. Hal böyle olunca tabi kafalar karıştı ve ünlü isim Hakan Baş ile Bensu Soral’in boşanıp boşanmadığı bir soru işareti olarak akıllarda kaldı. Olay bugünde yazılıp çizilirken ünlü ve güzel oyuncu Bensu Soral’den bir açıklama geldi. Önceki akşam İstanbul Cihangir’de görüntülenen güzel oyuncu iddiaların asılsız ve yalan olduğunu belirterek boşanma yok dedi.

Boşandılar mı Boşanmadılar mı?

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir boyu birlikte olmak için söz veren ve imza atan ünlü çift Hakan Baş ile Bensu Soral arasında neler oluyor? Son zamanlarda haklarında pek çok iddia ve haber çıkan çiftle ilgili son haber dün magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer almıştı. İddialara göre ünlü çift İstanbul Aile Mahkemesine başvurarak anlaşmalı bir şekilde tek celsede boşanmışlardı. Ancak bu iddiaları doğrulayan bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz akşamda Cihangir’de görüntülenen ünlü oyuncu Bensu Soral iddialara cevap verdi. Bensu Soral “gerçek değil o haberler. Biz de gördük Hakan’la birlikte o haberleri. Biz zaten onunla birlikte ortak bir açıklama yaptık. Sizden bir şey gizlemiyoruz. Daha önce anlattığımız gibi hala bir karar veremedik. Bir boşanma söz konusu değil. Olursa zaten bunu saklamayız. Olduğunda sizinle paylaşırız. Şu an kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet zaten bu işler” ifadelerini kullandı.

Neler Olmuştu?

Ünlü çift Bensu Soral ile Hakan Baş 2018 yılında evlenmiş ve mutluluklarıyla örnek bir çift olarak her fırsatta yazılıp çizilmişlerdi. Hatta bir açıklamasında 10 sene sonrada böyle mutlu olmak istiyorum diyen Bensu Soral ile Hakan Baş daha sonra çocuk isteme ya da istememe iddialarıyla ilgili bir sorun yaşamaya başlamışlardı. Ardından ihanet iddiaları da ortaya çıkmış ve taraflar bir süre düşünmek için evlerini ayırmışlardı.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar