Hakan Hatipoğlu’nun Acı Günü!

Hakan Hatipoğlu’nun Acı Günü!
Tv 8’in Survivor Programlarında sunuculuk ve yorumculuk yapan Hakan Hatipoğlu Covid – 19 sebebiyle dedesini kaybetti. Hakan Hatipoğlu dedesinin ardından bir veda mesajı yayınladı!

2020’nin bitmesiyle birlikte yeni bir yıla girdimiz bu günlerde magazin ve ünlüler dünyasından gelişmeler durmak bilmiyor. Zor geçen bir yılın ardından yeni umutlarla girilen yeni bir yıl için herkes güzel duygular beslerken ne yazık ki ünlüler dünyasından ilk acı haber geldi. Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panoroma programında sunuculuk yapan ve bir zamanlar Survivor yarışmasında da yarışmacı olan ünlü isim Hakan Hatipoğlu bugün zor ve acı bir gün yaşadı. Ünlü ismin dedesi 93 yaşında yakalandığı koronavirüs hastalığını atlatamayarak hayatını kaybetti. Ünlü isim Hakan Hatipoğlu vefat eden dedesinin ardından sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu. İşte Hakan Hatipoğlu’nun o paylaşımı ve haberin detayları!

Benim Pamuk Dedem!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yarışan ve şu sıralar aynı programı değerlendiren programlarda sunuculuk ve yorumculuk yapan ünlü isim Hakan Hatipoğlu bugün 93 yaşındaki dedesini kaybetti. Ünlü ismin dedesinin koronavirüse yakalandı ve maalesef kurtarılamayarak hayata veda etti. 93 yaşında hayata veda eden dedesinin arkasından duygulandıran bir paylaşım yapan Hatipoğlu’nun oldukça üzgün olduğu gözlendi. Paylaşımının ardından pek çok yorum alan ünlü isme takipçileri ve sevenlerinin yanı sıra ünlü isimler Hasan Yalnızoğlu, Uğurkan Ersez, Berkan Karabulut, Yiğit Dikmen, Gurur Aydoğan ve Ersin Düzen’den de başsağlığı ve taziye mesajları geldi.

Duygulandıran Paylaşım!

Ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu 93 yaşında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden ded3sinin ardından sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Hatipoğlu paylaşımında “93 yaşındaki canım dedem, pamuk dedem ani bir şekilde Covid – 19’a yenik düştü. Bende emeği çoktur. Dede torun olmanın ötesinde farklı bir ilişkimiz vardı. Sevginin her şeyi çözebileceğini ben ondan öğrendim. O beni evlat gibi sevdi ben onu babam gibi. Belki de o yüzden Lila’ya hep senin bana baktığın gözlerle bakıyorum dedem benim. Seni çok seviyorum. Çok özleyeceğiz seni. Mekanın cennet olsun canım benim. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. Duygusal bu paylaşımın ardından pek çok seveni Hakan Hatipoğlu’na başsağlığı mesajları gönderdi. Bizde Hakan Hatipoğlu’na başsağlığı ve dedesine Allah’tan rahmet diliyoruz.

02-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar