Hakan Hatipoğlu bebeğine yapılan kötü yorumlara isyan etti

Hakan Hatipoğlu bebeğine yapılan kötü yorumlara isyan etti
Hakan Hatipoğlu bebeğine yapılan kötü yorumlara isyan etti. Ünlü isim, Gizem Hatipoğlu ile evliliğinden dünyaya gelen bebeklerine gelen eleştirilere sert cevaplar verdi.

Ünlü isim Hakan Hatipoğlu ile Gizem Hatipoğlu'nun kızı Liya'ya gelen kötü eleştiriler çifti oldukça üzdü. Altı ay önce Liya'yı dünyaya getiren Gizem Hatipoğlu ve Hakan Hatipoğlu'nun sosyal medya da paylaştıkları fotoğraflara gelen kötü yorumlar ünlü çiftin üzülmesine neden oldu. 

İlk ay ay boyunca bebeğinin yüzünü sosyal medyada paylaşmayan çift, geçtiğimiz günlerde bebekleri Liya'nın fotoğrafını sosyal medya hesaplarında paylaşmışlardı. Takipçilerden gelen kötü yorumları gören ünlü çift büyük bir üzüntüye kapıldı. Çiftin kızları Liya üzerinden reklam yaptıklarını söyleyen sosyal medya takipçileri bunu kötü yorumları ile eleştirmişlerdi. Bunun üzerine Sabah kuşağı programı Nüge ve Gülşen'le 2. sayfa programına telefon ile bağlanan Hakan Hatipoğlu, isyanları ile adeta kükredi.

Bu duruma oldukça üzgün olduğunu belirten ünlü isim Hakan Hatipoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bir kere çok üzülüyoruz. Biz kızımıza her anne-baba gibi gözümüz gibi bakıyoruz. İlk 6 ay boyunca fotoğrafını paylaşmaya kıyamadık. 6 ay geçti ‘artık yavaş yavaş paylaşalım’ dedik. Sonuçta kızımız bizim en büyük güzelliğimiz bunu insanlar da görsün belki güzel taraflarını örnek alırlar, güzel şeyler düşünürler.

Biz çocuğa kendimiz bakıyoruz. Herhangi bir dadı yardımı falan almıyoruz. Annelerimiz yanımızda oluyor… Biz bugüne kadar ne yapsak eleştirildi. Yarışmada tanıştık, ‘evleneceğiz’ dedik. ‘Evlenemezler’ dediler…

Evlendik, ‘ne zaman ayrılacaklar’ dediler… Yıllar geçti ‘çocukları olmuyor’ dediler. Dediler de dediler… Şimdi çocuğumuz oldu buna bile laf edenler oluyor.

'BİZ ÇOK ÜZÜLÜYORUZ'

Ayıptır, günahtır… Biz çok üzülüyoruz. Toplum olarak ne ara bu kadar arsız, hadsiz, kötü niyetli olduk merak ediyorum. Sosyal medya ile sosyalleşelim derken aslında arkadaşlarımızı, sevdiklerimizi daha da önemlisi ahlakımızı ve kültürümüzü kaybeder olduk.

'ALLAH KATINDA HERKES BUNLARIN HESABINI VERECEK'

O kişilere dava açmayı düşünmüyorum. Belki karşı taraf beni yaralamak için bu lafları ediyor ama şunu kimse unutmasın Allah katında herkes bunların hesabını verecek.

Bir bebeğe, melek gibi olan, savunmasız bir varlığa kimse bunları söyleyemez. Evet, bunun kanuni bir tarafı olabilir ama daha da önemlisi Allah katında bunun hesabını vereceğini düşünmeli. Ben o kişileri dava etmeyeceğim, sadece Allah’a havale ediyorum.

Çok ağır yorumlar var. Onun hayatıyla ilgili bir şeyler söyleyenler de var fiziki şeyler söyleyen de var…

Ben her zaman şunu söylüyorum; eğer çocuğumuzu Allah bize engelli bile verseydi ona da bakardık. Başımızın üstünde her zaman… O yüzden böyle şeyleri hiç konuşmamak lazım. Biz vatana hayırlı bir evlat yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız…"

Hakan Hatipoğlu kimdir?

1979 yılında dünyaya gelen Hakan Hatipoğlu, İstanbul doğumludur. Eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlayan Hakan Hatipoğlu, 2009 yılında Acun Ilıcalı'nın sunculuğunu üstlendiği yarışma Var mısın Yok musun programına katılarak ünlenmiştir. Yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlenen Hakan Hatipoğlu'nun geçtiğimiz aylarda Liya adını verdikleri kızı dünyaya gelmiştir. Bir çok spor dalı ile ilgilenen Hakan Hatipoğlu,  aynı zamanda bir kaç yarışma programında da sunuculuk görevinde yer almıştır. Daha sonra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Selim karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu , Tv 8 kanalında yayınlanan Survivor yarışmasına katılmıştır. 2015 yılında ve 2018 yılında tekrar Survivor yarışmasında yer alan Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz aylarda kızı Liya'ya kavuştu.

24-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar