Hakan Ural'ın durumu ağırlaştı: Sevenlerinden dua istedi

Hakan Ural'ın durumu ağırlaştı: Sevenlerinden dua istedi
Magazin dünyasının ünlü ismi Hakan Ural korkuttu. Durumu ağırlaşan Hakan Ural sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sevenlerinden dua istedi.

Ünlü sunucu ve oyuncu Hakan Ural yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Bir süredir ciddi bir soğuk algınlığı geçiren Hakan Ural iyi olduğunu söylemişti. Fakat Ural, son yaptığı paylaşımında durumunun yeniden ağırlaştığını belirterek sevenlerinden dua istedi. Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programını yapan Hakan Ural hastalığı nedeniyle programına ara vermişti. Önce iyi olduğunu söyleyen Ural, daha sonra yaptığı paylaşımıyla sevenlerini endişelendirdi.

Hakan Ural iyi olduğunu söylemişti

Hakan Ural'ın hastalığı şiddetini arttırdı. Magazin yorumcusu Hakan Ural geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle bir süre dinlenmeye çekilmiş ve Neler Oluyor Hayatta programına da ara vermişti. Bir süre evinde dinlenen Hakan Ural sosyal medya hesabından kendisini merak edenler için iyi olduğu yönünde bir paylaşım yapmıştı.

Ural o paylaşımında, "Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat hamdolsun Allah'ın izni ile çok çok iyiyim hanım iyi baktı Allah için. Sizlerin hayır duasının ilgi alakasının içtenliğiniz samimiyetinizden kaynaklı enerji verişinizle hiç bir hastalık muvaffak olamaz evvelallah. Arayan soran tüm dost arkadaşlara da teşekkürler. Her işte de bir hayır vardır inşallah Allah'tan bir mani olmazsa sağlam olsun Pazartesi beraberiz. Sizleri Allah için çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar" ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Ural: Süreç her geçen gün zorlaştı

Hakan Ural daha sonra yeni bir paylaşım yaparak sağlık durumunun ağırlaştığını duyurdu. Sevenlerini endişelendiren paylaşımda Hakan Ural, "Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin" notunu yazdı. Hakan Ural'ın paylaşımına birçok ünlü isim yorum yazarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hakan Ural'ın hastalığının sebebi ise henüz açıklanmadı. Ünlü isim Hakan Ural'ın tedavisine devam ediliyor. Soğuk algınlığı nedeniyle tedavi gören Hakan Ural'ın sağlığına bir an önce kavuşması için sevenleri ve takipçileri dua içeren yorumlar yapmaya devam ediyor.

06-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar