Engincan Ural evleniyor! Sibel Can kayınvalide oluyor

Engincan Ural evleniyor! Sibel Can kayınvalide oluyor
Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural uzun süredir beraber olduğu sevgilisine evlilik teklifinde bulundu. Engincan Ural evleniyor, Sibel Can kayınvalide olacak…

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın oğlu Engincan evlilik yolunda ilk adımını attı. Sibel Can kayınvalide oluyor. Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan uzun süredir beraber olduğu kız arkadaşı Merve Kaya'ya evlilik teklifi yaptı. Engincan Ural ile Merve Kaya ilişkisi uzun süredir magazin gündeminde de yer alıyordu. Engincan Ural yeni bir adım atarak Merve Kaya'ya evlilik teklifi yaptı. Engincan Ural'ın kız kardeşi Melisa Ural'ın da olduğu kutlama partisi ise sosyal medyanın gündemine düştü. Sibel Can'ın kayınvalidelik yolundaki ilk gelişme çok konuşulacak bir partiyle kutlandı.

Engincan Ural evlilik teklifi yaptı

Sibel Can 1999 yılında oyuncu ve programcı Hakan Ural'a evlenmişti. Bu evlilikten ünlü çiftin Melisa ve Engincan adını verdikleri çocukları oldu. Hakan Ural ile Sibel Can'ın oğlu Engincan şimdi evlilik hazırlıkları yapıyor. Engincan bir süredir beraber olduğu Merve Kaya'ya evlilik teklifi yaptı. Merve Kaya'dan 'evet' cevabını alan Engincan, kardeşi Melisa ve arkadaşlarının da olduğu bir partiyle o anları kutladı. Merve Kaya ve arkadaşlarının eğlenceli ve esprili partisi sosyal medyadan paylaşıldı. Herkesin çok eğlendiği görülen parti fotoğraflarında Merve Kaya'nın evet cevabı kutlandı.

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural kiminle evleniyor?

Sibel Can, son dönemde Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte bir program hazırlıyor. Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı ile seyirciyle buluşan Sibel Can bugünlerde oğlu Engincan'ın mutluluğunu yaşıyor. Sibel Can oğlu Engincan'ın evlilik teklifi ile kayınvalideliğe de adım atmış oldu. Magazin dünyasının ünlü isimleri ile gündeme gelen Engincan Ural, geçen günlerde Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer'in nikah töreninde görüntülenmişti. Engincan Ural, geçen hafta yapılan bu nikahta sahte nikah memuru olarak yer alırken, kendisi de evliliğe adım attı. Yaptığı teklife olumlu yanıt alan Engincan'ın ne zaman evleneceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Engincan Ural ve Merve Kaya'nın birlikteliği ciddi adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

08-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar