Melik Sencer Karakterini Canlandıran Ekin Koç Operasyon Geçidi

Melik Sencer Karakterini Canlandıran Ekin Koç Operasyon Geçidi
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sezon arası veren Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin Melik Sencer’i kırılan parmağından operasyon geçirdi.

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak tatile giren Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncuları bu sezon oldukça ön planda oldu. Aksiyon ve savaş sahneleriyle göz dolduran dizinin oyuncuları bu sezon hem çok yoruldu hem de çok kazar atlattı. Savaş sahnelerinin ve biniciliğin oldukça yoğun kullanıldığı dizide oyuncular özellikle savaş sahnelerinin çekimleri sırasında zor durumlar yaşayabildiler. Dizinin başrollerinden biri olan ve Sultan Melikşah’ın yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı oğlu Ahmet’i canlandıran ve dizide Sencer karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı ve genç oyuncu Ekin Koç’da bu kazalardan atlatan oyunculardan biri. Oyuncunun geçtiğimiz günlerde kırılan parmağından dolayı operasyon geçirdiği öğrenildi.

Ekin Koç Parmağından Ameliyat Oldu

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Melik Sencer olarak seyirci karşısına çıkan Ekin Koç oldukça başarılı bir performansla seyircinin kalbinde yer edinmeyi başardı. Oyuncu Ekin Koç çekimler sırasında kırılan parmağının ağrılarının dinmemesi üzerine parmağından ameliyat olma kararı aldı ve adından da kırılan ve ağrıları azalmayan parmağından operasyon geçirdi. Geçtiğimiz günlerde Cihangir’de görüntülenen usta oyuncunun parmağının sargılı olduğu dikkatleri çekti. Başarılı oyuncu dizinin sezon finaline girdiğini belirterek gelecek sezonda dizide yer almayacağını açıkladı. Oyuncu yapımcıyla sorunlar yaşamış ve bunun üzerine de dizinin hikayesinde değişikliğe gidilerek bütün oyuncularla yollar ayrılmıştı.

Ekin Koç Bilinmeyenlerini Anlattı!

Uzun ve yoğun bir şekilde yaşanan bir sezonun ardından tatile giren oyunculardan olan Ekin Koç bu günlerde set olmadığı için kendine vakit ayırabiliyor ve bol bol dinleniyor. Dizinin sezon finali yapmasının ardından dinlenmeye geçen Ekin Koç Cihangir’de görüntülendi. Ünlü oyuncu Ekin Koç sorulan sorulara cevap verdi ve hakkında bilinmeyenlerini açıkladı. Ünlü oyuncu “gözlerim bozuk olduğu için çizdirdim. Sigorta estetik dediğine göre estetik yaptırdım diyebilirim. Benlerimi de aldırdım, çünkü tehlikeli olabiliyormuş. Her yerim yapılı yani” ifadelerini kullandı. Oyuncu ayrıca “Mehmet Ali Erbil’i oynamak isterdim. Zevkle oynardım onu… Asla yapmam dediğim bir şeydi ama sarhoş olup eski sevgilime mesaj attım… Succession’da oynadım. Bu kadar önemli bir iş olduğunu bilmiyordum. Diziyi izledim, çok sevmedim” ifadelerini kullandı.

03-06-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar