Haluk Bilginer İngiliz dizisinde başrol oynayacak!

Haluk Bilginer İngiliz dizisinde başrol oynayacak!
Usta oyuncu Haluk Bilginer uluslararası başarılarından birine daha imza attı. Ünlü aktör Haluk Bilginer İngiliz yapımı dizide başrol oynayacak. İşte o İngiliz yapımı dizi!

Türk sineması ve televizyonlarının usta oyuncusu Haluk Bilginer yer aldığı birçok uluslar arası proje ile de dünya çapında tanınan aktörlerden. Haluk Bilginer en son New York'ta düzenlenen 47. Emmy Ödülü'nün sahibi olmuştu. En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ödüle layık görülen Haluk Bilginer şimdi de çekimleri Romanya ve İngiltere'de yapılan İngiliz yapımı dizide başrol oynayacak.

Haluk Bilginer'in başrolde olduğu Alex Rider'ın yayın tarihi belli oldu

'Alex Rider' isimli İngiliz yapımı dizi online platformda yayınlanacak. Uzun zamandır Haluk Bilginer'in rolu hakkında konuşulan dizinin yayın tarihi de belli oldu. Hürriyet Kelebek'in haberine göre Alex Rider dizisi 8 bölümden oluşuyor ve ilk bölüm 4 Haziran'da online platformlar üzerinden yayınlanacak. Usta oyuncu Haluk Bilginer ise dizide kötü adam Dr. Hugo Grief karakterini canlandıracak. Alex Rider karakterini ise genç ve başarılı oyuncu Otto Farrant canlandırırken Haluk Bilgener'e eşlik edecek diğer başrol oyuncuları Vicky McClure, Stephen Dillane ve Andrew Buchan, Natha Clarke olacak.

Alex Rider'ın konusu nedir?

Diziye de adını veren Alex Rider 14 yaşındaki bir çocuk karakter. Otto Farrant'ın canlandıracağı Alex, MI6 Ajanı olan amcasının yerine geçmesi ve macera dolu bir serüven yaşaması konu ediliyor. Alex amcasının casus olduğunu bilmeden büyük ve belalı işlerin ortasında buluyor kendini. Alex özel donanımlı silahlarla artık bambaşka biridir ve başkalarının ona çizdiği rolü devam ettirmek zorundadır. Antony Horowitz'ın Alex Rider romanından uyarlanan dizide zengin çocuklarının gittiği özel okulun müdürünü Emmy Ödüllü oyuncu Haluk Bilginer canlandıracak. Kötü bir karaktere hayat verecek Bilginer'in performansı ise oldukça merak ediliyor.

Haluk Bilginer ilgiyle takip edilecek

Antony Horowitz'ın kitabından uyarlanan Alex Rider, 4 Haziran'da Amazon Prime üzerinden seyircilerle buluşacak. 8 bölümlük bir dizi olan Alex Rider kadrosunda Haluk Bilginer olduğu için Türkiye'deki izleyicilerin de dikkatini çekmiş durumda. Türk sinemasının başarılı isimlerinden biri olan Haluk Bilginer 2019 yılında Emmy Ödüllerinde 'En İyi Erkek Oyuncu' unvanına layık görülmüştü. Bilginer bu ödülü Şahsiyet isimli dizideki yüksek oyunculuk performansıyla kazanmıştı. Ünlü oyuncu çok sayıda yerli ve yabancı projede yer alan isimlerden.

20-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar