Haluk Bilginer'in başrolü olduğu Alex Rider Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak?

Haluk Bilginer'in başrolü olduğu Alex Rider Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak?
Haluk Bilginer'in rol alacağı İngiliz dizisi Alex Rider çok yakında başlayacak. Alex Rider dizisi Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak.

Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında da önemli projelerde yer alan Haluk Bilginer, İngiliz dizisi Alex Rider dizisinin başrolü oldu. Emmy Ödüllü aktörü Alex Rider dizisinde kötü bir karakter olan Dr. Grief'i canlandırırken göreceğiz. Haziran ayında izleyiciyle buluşacak Alex Rider dizisinin Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.

Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu karakteriyle kazandığı Emmy Ödülü ile herkesi gururlandıran Haluk Bilginer, şimdi de Alex Rider dizisinde başrol olarak yer alacak. Haluk Bilgier, Alex Rider dizisinde bambaşka biri olarak karşımıza çıkacak. Haluk Bilginer tarafından canlandırılacak olan Dr. Hugo Gref, dizinin baş kötülerinden biri olacak. 4 Haziran tarihinde yayınlanacak olan Alex Rider dizisinin Türkiye'deki kanalı belli oldu.

Alex Rider dizisi Türkiye'de hangi kanalda?

Alex Rider dizisinin başrollerinde Ronke Adekoluejo, Haluk Bilginer, Otto Frant, Karl Farrer, Nyasha Hatendi, Vicky McClure ve Jon Moore yer alıyor. Amazon Prime, Sony Pictures Television imzası taşıyan Alex Rider dizisini 4 Haziran tarihinde İngiltere'de yayınlamaya başlayacak. Yakın zamana kadar Alex Rider dizisinin Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacağı belli değildi. Bu belirsizlik ortada kalktı. D-Smart, Sony Pictures Television imzalı dizilerin Türkiye'deki yayın haklarını satın aldı. Alex Rider dizisi İngiltere ile eş zamanlı olarak D-Smart'tan ekrana gelecek. Alex Rider dizisi dışında On Becoming A God; Lincoln; Pandora; For Life, Indebted, United We Fall, Reckoning, Mad About You, The Mel Robbins Show ve Party of Five gibi diğer Sony Television Pictures dizilerini de D-Smart ekrana getirecek.

Alex Rider dizisinin konusu ne?

Alex Rider dizisi bir edebiyat serisinden televizyona uyarlanacak. Anthony Horowitz'in yazarı olduğu ve casus kurgu ve gerilim türlerindeki İngiliz edebiyat serisi Alex Rider, hala yazılmaya devam ediyor. Geçen 20 yılda serinin 10 kitabı piyasaya çıktı. 14 yaşındaki Alex, amcasını kaybetmesinin ardından büyük üzüntü duyar. Sonrasında ise amcası hakkında öğrendiği gerçekler karşısında şok olur. Alex'in amcası aslında MI6 için çalışan bir casustur. Ölen amcasının ardından onun yerine geçmek zorunda kalır. Böylece genç Alex, kendini büyük tehlikelerle dolu bir serüvenin içerisinde bulur.

22-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar