Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasındaki kıyasıyareyting savaşı sürüyor

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasındaki kıyasıyareyting savaşı sürüyor
Önceleri açık ara önde gisen Yalı Çapkını’nın karşısına konulan Kızılcık Şerbeti dizisi sonradan açılan Arap atı gibi her geçen gün reytinglerini artırmaya devam ediyor.

Son reyting listelerinde Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin performansı nasıl gerçekleşti? Kızılcık Şerbeti niçin Rtük ‘ün şimşeklerini üstüne çekti? Kızılcık Şerbeti’nin giderek izlenme oranlarını artırmasının sebebi nedir? 7 Nisan Cuma akşamı nasıl bir sonuç bizi bekliyor? Merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar…

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasındaki kıyasıyareyting savaşı sürüyor

Cuma akşamlarının reyting savaşlarında kıyasıya rekabet devam ediyor. Soluk soluğa devam eden rekabet mart ayının son gününe de damga vurdu. Show TV’nin Kızılcık Şerbeti mi yoksa Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi mi reyting mücadelesinde önde gidiyor?Önceleri açık ara önde gisen Yalı Çapkını’nın karşısına konulan demir leblebi gibi Kızılcık Şerbeti dizisi sonradan açılan Arap atı gibi her geçen gün reytinglerini artırmaya devam ediyor.

Dünden Bugüne Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti rekabeti

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan demir’in rol aldığı Yalı Çapkını dizisi sezona fırtına gibi girdi. Ve bütün gruplarda reyting rekorlarını alt üst etti. Kızılcık Şerbeti dizisi ilginç konusu ve değişik hikaye örgüsü ile günden güne izleyicisini çoğalttı ve şu anda dişe diş bir mücadelenin içinde buldu kendini. Özellikle son bölümlerinde olaylı kadına şiddet sahneleriyle dikkat çeken ve bu yüzden yayıncı kanal olan Show TV’ye ceza üstüne ceza yağmasına neden olan Kızılcık Şerbeti’nin final yapacağı bile konuşulmaya başlanmıştı.Bakalım gelecek günler neler gösterecek?

Reyting listelerindeki son durum nedir?

Mart ayının son gününde total grupta Yalı Çapkını zirveyi kimseciklere bırakmadı. Ama hemen ensesinde Kızılcık Şerbeti’nin nefesini hissederek… Yalı Çapkını dizisinin özeti de 4. Sırada yer alırken Kızılcık Şerbeti bölüm özeti ise 8. Sırada kendine yer buldu. Gelir grubu ve eğitim durumunun en yüksek olduğu AB grubuna baktığımızda Kızılcık Şerbeti’nin Yalı Çapkını dizisinin hemen önünde zirveye yerleştiğini görüyoruz. Kızılcık Şerbeti’nin Özeti de Yalı Çapkını’nın hemen ardından 3. Sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attığını gözlemliyoruz. Yalı Çapkını’nın özetinin de 5. Sırada yer aldığını unutmamak gerek. 20+ABC1 grubuna baktığımızda AB grubunun aynı sıralamasını görüyoruz. Bakalım 7 Nisan Cuma 2023 akşamı reytingler nasıl gerçekleşecek? Bu tatlı rekabet nasıl sonuçlanacak?

02-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar