Haluk Levent'ten hayranlarına müjde!

Haluk Levent'ten hayranlarına müjde!
Ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten hayranlarını sevindiren haber! Yeni bir albüme imza atacak olan şarkıcı güzel haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

Son zamanlarda yardımseverliği ve duyarlılığıyla sık sık gündeme gelen ünlü rockçı Haluk Levent sosyal medya hesabı Twitter'dan sevenlerine müjdeyi verdi. Verdiği konserlerle ve sevecen kişiliğiyle gençlerin sevgilisi olan Levent uzun zamandır albüm çıkarmıyordu. Ünlü şarkıcı eski ve yeni parçalarından oluşan 17 şarkılık bir albüm hazırlığında olduğunu açıkladı. 

''HERKESİN SİNGLE YAPTIĞI DÖNEMDE 17 ŞARKILIK ALBÜM YAPTIM''

Rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent aktif kullandığı Twitter hesabından albüm çıkaracağını şu sözlerle duyurdu: "Herkesin single yaptığı dönemde 17 şarkılık albüm yaptım. Haftaya cuma günü tüm şarkıları dinleyeceksiniz. 5-6 yıldır albüm yapmıyordum. O yılların hatırına hepsini dinlersiniz inşallah."

Haluk Levent yeni albümünde yer alacak 3 şarkının eski parçalarının yeni düzenlemesi olduğunu belirtti. Levent: " 'Elfida', 'Yollarda bulurum seni' ve 'Uçak yaparım' yeni düzenlemeleriyle albümde. 14 tane daha önce hiç hiç duymadığınız şarkılar var. Seveceksiniz buna eminim. İlk klip çalışmamız "ülenn" eğlenceli bir şarkı. O da aynı gün yayınlanacak albümle birlikte." diyerek albümü hakkındaki bilgileri sevdikleriyle paylaştı. 

''YILLARCA BIKMADAN USANMADAN DİNLEYECEĞİNİZ ŞARKILAR''

Yeni albüm haberinin üzerine ünlü rockçının bir hayranı beklenti büyük yorumunu yaptı. Haluk Levent'in cevabı ise iddialıydı: ''Beklentiyi büyütmeyin. Açık konuşayım. 'Yazın bombası' ya da 'Bu yıla damga vuracak şarkı!' vaadedmiyorum sizlere. Sizlere yıllarca bıkmadan usanmadan dinleyeceğiniz şarkılar vaadediyorum.''

HALUK LEVENT KİMDİR?

Haluk Levent 26 Kasım 1968'de Adana'da doğmuştur. Lisan eğitimi oldukça geniş bir yelpazede olan sanatçı Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yapmıştır. Daha sonra bu dallarda başarılı olamayacağını anlamış ve kendini müziğe vermiştir. 1990’da başladığı albüm çalışmaları yorucu üç yılın ardından sonuç vemiş ve 1993 temmuzunda Yollarda albümünü çıkartmıştır.  Yollarda albümü adını Haluk Levent'in yardıma ihtiyacı olan insanlar için yollarda şarkı söyleyediği günlerden almaktadır. Bu albüm aynı zamanda Anadolu rock müziğinin ortaya çıktığı 70’lerden sonra ikinci yükseliş döneminin ilk eserlerindendir.  1997 yılında ticari bir dava sebebiyle 9 ay kalmak üzere cezaevine girmiştir. Cezaevine girmeden önce oluşturmuş olduğu kayıtlarla Mektup albümünü çıkartmış aynı zamanda Kedi Köprüsü adlı ilk kitabını yazmıştır. Birçok alanda duyarlılık gösteren sanatçı çevre konusunda da projelere katılmış ve şarkılarında çevre bilincini aşılamaya çalışmıştır. Ela (d.2008) isminde bir kızı olan şarkıcı son olarak 2014 yılında Dostane isimli albümünü çıkarmıştır.

15-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler