Haluk Levent trafik kazası geçirdi

Haluk Levent trafik kazası geçirdi
Kahramanmaraş depreminde yaptığı ve organize ettiği yardımlarla herkesin büyük sevgisini kazanan Haluk levent deprem bölgesinde trafik kazası geçirdi.

Son yıllarda yaptığı sosyal yardımlarla ve özellikle kurucu başkanı olduğu AHBAP Derneği ile Türkiye’nin gündeminde sıklıkla yer alan ünlü şarkıcı Haluk levent Türkiye’nin yaşadığı son depremde de en aktif insanlar arasında yer aldı. Ünlü iism yaptığı yardımlar kadar destek verdiği organizasyonlarla da dikkatleri çekerken halen Kahramanmaraş bölgesinde AHBAP Derneğinin başında çalışmalarına devam ediyor. Zaman zaman tartışmaların da odağında olan Haluk Levent bugün büyük bir kaza atlattı. Ünlü isim Kahramanmaraş merkezli depremde çalışmalarına devam ederken trafik kazası geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Kahramanmaraş’taki depremin merkez üssü olan Pazarcık ilçesine giderken kaza geçiren ünlü ismin büyük tehlike atlattığı ve hemen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü ismin durumunun iyi olduğu öğrenilirken Haluk Levent sosyal medya hesabından yaşadığı kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İki Kez Tavana Çarptım

AHBAP derneği yaşadığımız son iki büyük depremde de büyük yardımlar yaparak deprem bölgesinde en aktif dernekler arasında yer aldı. Afad’la birlikte organize bir şekilde hareket eden AHBAP derneğinin yardımlarını organize eden derneğin başkanı da olan Haluk Levent bugün ciddi bir kaza atlattı. Ünlü isim deprem bölgesinde çalışmalarına devam ederken depremin merkez üssü Pazarcık ilçesine giderken trafik kazası geçirdi. Ünlü isim kazaya ilişkin yaptığı açıklamada “Pazarcık yakınlarında çukurlu yola hızlı giriş yaptık galiba. Özür dileyerek yazıyorum kemer takmamıştım 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyiyim” ifadelerini kullandı.

Geçmiş Olsun Mesajları Yağdı

Özellikle deprem bölgesinde yaptığı yardımlarla büyük sevgi kazanan ve özellikle ünlü isimleri organize ederek büyük yardımlar toplanmasına öncülük eden ünlü şarkıcı Haluk Levent’in geçirdiği trafik kazası internet haber sitelerinde ve sosyal medyada geniş yer buldu. Son dakika gelişmesi olarak duyurulan haber pek çok insanı korkuturken Haluk Levent’in yaptığı açıklama yüreklere su serpti. Birçok seveni ünlü isme geçmiş olsun mesajlarını iletti. Ünlü ismin paylaşımının altına pek çok seveni sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini içeren ifadeler kullandı. Ünlü ismin boynundaki zedelenmeden dolayı boyunluk taktığı görüldü.

14-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar