Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül atıştı, sosyal medya yıkıldı!

Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül atıştı, sosyal medya yıkıldı!
Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül sosyal medyadan birbirlerine esprili paylaşımlarda bulundu. Levent ve Kırmızıgül'ün paylaşımları hem güldürdü hem de nostalji yaşattı!

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül birbirlerinin ilk ünlü oldukları yıllara ait fotoğraflarını 'kim daha yakışıklı' diye paylaştı. Ünlü şarkıcı ve Ahbap Platformu Başkanı Haluk Levent ve ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün bu paylaşımları takipçilerine neşeli anlar yaşatırken, fotoğraflı atışmalar ortaya renkli görüntüler çıkardı. Haluk Levent'in bayram paylaşımına yorum yapan Kırmızıgül kendi albüm kapağı fotoğraflarını 'alem yakışıklı görsün' notuyla paylaştı.

Kırmızıgül: Alem yakışıklı görsün

Sosyal medyada oldukça aktif olan ve her kesimden milyonlarca takipçisi olan Haluk Levent kırmızı parlak gömlekli eski bir fotoğrafını payalaşarak, "Bir bayram günü kostümü. Bayramınız kutlu olsun" notunu ekledi. Levent'in paylaşımı esprili yorumlara sebep olurken binlerce beğeni aldı. Levent'in paylaşımına yorum yapan ünlü isimlerden biri de Mahsun Kırmızıgül oldu. Kırmızıgül, "Alem yakışıklı görsün. Haluk Levent senden daha beteri var. Bu resimler çekildiğinde ilk heyecanları yaşıyorduk. Hey gidi günler hey…" notuyla birlikte kendinin albüm kapaklarında yer alan eski fotoğraflarını paylaştı.

Haluk Levent: Geç bunları Mahsun

Ünlü isimlerin paylaşımlarından ortaya renkli görüntüler çıkarken, Levent, Kırmızıgül'ün albüm kapaklı resimlerine, "Geç bunları Mahsun! Albüm kapaklarını değil o yıllardaki normal fotolarını bekliyoruz. Bak bu twittin devamına benim o yıllardaki fotomu atacağım az sonra. Sen de at" yorumunu yaptı. Kırmızıgül ise, "Sen o yıllarda Mohikanlara benziyordun. Karizman vardı. Bide bana bak. Ankara havaları okuyan kardeşlere benziyom" şeklinde yorum yaptı. Ünlü çiftin atışması ilgi görürken Haluk Levent geçmişe ait bir fotoğrafını paylaşarak oldukça iddialı konuştu. Levent, "Bak mesela benim foto o yıllarda! Benim yakışıklılığıma yetişen zor bu ülkede" notunu yazdı.

Ortaya renkli paylaşımlar çıktı!

Ünlü sanatçıların 'yakışıklılık' atışmaları bayramı evde sosyal medyada geçiren takipçileri için oldukça eğlenceli oldu. Binlerce beğeni alan paylaşımlar, iki ünlü isme ait nostaljik fotoğraflarla yapılan yorumlarla birleşti. Ortaya komik yorum ve paylaşımların çıktığı twitterda ünlü isimler kendi fotoğraflarıyla yakışıklılık atışması yaptı.

25-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar