Haluk Levent'ten Duygulandıran Paylaşım

Haluk Levent'ten Duygulandıran Paylaşım
Ünlü şarkıcı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent 2018 yılında ziyaret ettiği maden ocağındaki göçük sebebiyle duygulandıran bir paylaşım yayınladı.

Dün Bartın’ın Amasra İlçesinde bir maden ocağında yaşanan patlama ve ardından meydana gelen göçük sebebiyle onlarca madenci toprak altında mahsur kaldı ve bu olay haberlerin ana gündem konusu olurken devlet elindeki tüm imkanları seferber ederek maden ocağında toprak altında kalan madencileri kurtarmak için seferber etti. Tüm Türkiye’nin büyük bir endişe ve merak içinde bekledikleri haberler ne yazık ki zaman ilerledikçe herkesin içine ateş düşürdü. Günün aydınlanmasıyla birlikte de felaketin boyutları ortaya çıktı ve ne yazık ki Bartın’ın Amasra İlçesinde bulunan maden ocağında yaşanan göçük sebebiyle 41 madenci hayatını kaybetti. Bu acı olay tüm ülkeyi yasa boğarken olayın yaşandığı maden ocağını 2018 yılında ziyaret eden ve buradaki madencilerle çay içip sohbet eden ünlü şarkıcı Haluk Levent’i ise daha bir üzdü. Ünlü isim bu acı olayı acı içinde hatırladı ve sosyal medya hesabından paylaştı.

Duygulandıran Paylaşım

Dün Bartın’ın Amasra İlçesinde yaşanan maden faciasında ne yazık ki 41 madenci hayatını kaybetti. Bu acı olay tüm ülkenin gündeminde ana konu olurken devlet ve millet el ele bu acı olayı atlatmak ve yaraları sarmak için omuz omuza verdi. Facianın yaşandığı maden ocağını 2018 yılında ziyaret eden şarkıcı Haluk Levent ziyaret ettiği madende yaşanan facia sebebiyle bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ünlü isim “7 Temmuz 2018’de ziyaret ettiğim Bartın’daki maden işçileri. İçlerinden bazılarının artık hayatta olmadığını düşünmek bile üzücü. Umarım bu dostlardan biri değildir diyemezsin ki, fark eder mi ki? Kim bilir kaç çocuk kaldı ortada?” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu duygusal paylaşımı ve 2018 yılında maden ocağı önünde çekilen resimleri sosyal medyada gündem oldu ve çok sayıda yorum aldı.

Ahbap Üyeleri Bölgeye Gitti

Öbür taraftan yaşanan acı olayın ardından devlet tüm imkanlarıyla bölgeye gidip yaraları sarmaya çalışırken haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği de bölgeye gitti. Haluk Levent yaptığı duyuruda “Ahbaplar maden ocağı önünde çaresizce bekleyen ailelerin yanındalar. AFAD’ın çadır kurumuna yardımcı oluyorlar. Onlar da endişeli bekleyişteler. Bizler Ahbap’lardan haber aldıkça sizlere ileteceğiz” ifadelerini kullandı.

15-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar