Haluk Levent’ten skandal paylaşım! Önce sildi sonra tekrar yükledi!

Haluk Levent’ten skandal paylaşım! Önce sildi sonra tekrar yükledi!
Kadın cinayetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Bundan en çok muzdarip olan Haluk Levent'ten skandal paylaşım geldi. Herkesi şok eden o mesajlar haberimizde.

Ülkemizin kanayan yarası kadın cinayetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Bundan en çok muzdarip olan Haluk Levent'ten skandal paylaşım geldi. Twitterini önce silen ünlü şarkıcı sonra tekrar yükledi. Haluk Levent’i böyle ikircikli davranmaya iten olay neydi ve sanatçı açıklamasında neler dedi? Şimdi detaylar

Haluk Levent’ten skandal paylaşım! Önce sildi sonra tekrar yükledi!

Her geçen gün artan kadın cinayetlerine en çok tepki gösteren Haluk levent sonunda isyan etti. Muğla'nın ilçesi Ula’da vahşice katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin olayına herkes gibi ünlü sanatçı Haluk Levent de büyük tepki gösterdi. Ancak mesajı yanlış anlaşılınca ünlü şarkıcı paylaşımını sildi. Bir açıklama yapan ünlü sanatçı paylaşımını tekrar yükledi. İşte o skandal paylaşım.

Tavsiye mesajı yanlış anlaşıldı

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülmesi tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Olaya çok üzülen Haluk levent, olayın ardından sosyal medya hesabından kadınlara bir tavsiyede bulundu. İşte o mesaj yanlış anlaşılınca hemen o tweeti sildi. Haluk Levent sosyal medya hesabından kadınlara bir abileri olarak tavsiyede bulunmuştu. Yoğun eleştiriler sonrasında tweet'ini sildikten sonra özür dileyen Levent, tepkilerin durmadığını görünce sinirlendi. Eski twitterini tekrar paylaşarak, "Yeter be özür filan da dilemiyorum! Sevin sevmeyin fikirlerim bu" diye yazdı.

'Şiddeti meşrulaştırmayın, yoksa öldürülürsünüz'

Pınar Gültekin'in sevgilisi tarafından hunharca öldürülmesi üzerine ünlü sanatçı Haluk Levent’in tepki çeken paylaşımını yayınlıyoruz: "Kızlar! Haluk abinizin tavsiyesi! İlişkinizin ilk günlerinde erkek arkadaşınız kıskançlık ile başka bir durum ile az da olsa size şiddet uygularsa hoş görmeyin. Hatta bazıları gibi bunu sosyal medyada gösterip 'erkeğim benim' demeyin. Şiddeti meşrulaştırmayın. Yoksa öldürülürsünüz."

'Biraz abartmış olabilirim, lütfen bağışlayın'

Haluk Levent'in bu sözleri zaten acılı kolan kadınların öfkesini daha da büyüttü. Hemen sosyal medyada örgütlenen kadınlar ünlü sanatçıyı özür dilemeye davet etti. Gelen tepkiler üzerine twitter'ini silen Levent, şöyle yazdı: "Duygusal davranıp bu twitteri attım. Erkek egemen toplumda kadınlar bu kadar aşağılanırken her gün kadın tecavüz şiddet ve ölüm haberleri var iken ve erkeğin hafif darp etmesi kimi yerlerde övünç kaynağı gösterilirken bu twitterde biraz abartmış olabilirim. Lütfen bağışlayın."

Tepkiler daha da büyüdü

Özür dilemesine rağmen tepkilerin devam ettiğini gören Haluk Levent bu sefer öfkelendi. Twitter profil fotoğrafını değiştirerek "Pınar Gültekin" yazılı siyah bir görsel koyan sanatçı, yeni bir mesaj atarak duygularını paylaştı: “Ooooffff offff Yeter be özür filan da dilemiyorum! İyice cılkı çıktı işin. Sevin sevmeyin fikirlerim bu. Twiti tekrar yüklüyorum. Sondaki ölürsünüz kelimesini “dayak yersiniz, şiddet görürsünüz” olarak değiştirebilirsiniz.

22-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar