Seda Sayan’dan Hakkındaki İddialara Yanıt Geldi

Seda Sayan’dan Hakkındaki İddialara Yanıt Geldi
7. kez nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Seda Sayan’dan ilişkisi olan bir erkekten albüm karşılığı sevgilisinden ayrılması istemesi iddialarına yanıt geldi.

Magazin dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan ve hemen her gün bir haberiyle gündemde yer alan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’ın yeniden evleneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüş ve ünlü isim yeniden evleneceği haberlerini doğrulamıştı. Müzisyen Çağlar Ökten ile evlenme adımları atan ve 7. Kez nikah yıkacak olan Seda Sayan Çağlar Ökten’in kendisine evlenme teklif ettiğini ve evlenmeye kendisini ikna ettiğini söylemişti. Seda Sayan yine kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten’le mayıs ayında nikah masasına oturacağını da belirtmişti. Ancak tüm bu gelişmeler magazin basını tarafından tam sindirilmeden ve henüz üzerinde yeterince yazılar yazılıp yorumlar yapılmadan yeni ve bomba bir iddia gündeme geldi. Ünlü isim Seda Sayan’ın Çağlar Ökten’in sevgilisiyle ayrılması karşılığında kendisine albüm sözü verdiği iddiaları bir anda magazin basına ve sosyal medyaya bomba gibi düştü. Ünlü isim Seda Sayan ise bu iddialara katıldığı bir televizyon programında cevap verdi.

Bu Bana Hakaret

7. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü isim Seda Sayan’dan mayıs ayında evleneceği müstakbel eşi çağlar Ökten’e albüm yapma sözü verdiği ile ilgili iddialara cevap geldi. Son günlerde magazin basınında ve sosyal medya Çağlar Ökten’in, eski sevgilisiyle aralarının açılmasına ve ayrılıklarına sebep olmakla suçlanan Seda Sayan bu iddialara daha fazla sessiz kalmadı ve cevap verdi. Seda Sayan bir televizyon programında açıklamalarda bulundu ve “bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hem Çağlar’ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar’ı tanımıyorsunuz. Çok iyi müzisyen ve öğretmen aynı zamanda. Ben albümü bir tek Çağlar’a değil, daha önce de söylemiştim dört ayrı albümün startını verdim. DMC’de bunu biliyor. Çağlar Ökten, Esra Özmen, Safiye Soyman ve kendi albümüm” ifadelerini kullandı.

Mayıs Ayında Evlenecek

Çağlar Ökten’in bir sevgilisi olduğu ve Seda Sayan’ın “ayrıl gel sana albüm yaparım” dediği iddiaları magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Seda sayan tarafından kabul edilmeyen bu iddialar hala konuşulurken Seda Sayan “beni ilgilendiren bir şey var ona da cevap vereyim. Ben bekar bir erkek tanıdım. 5 yıl önce resmi evliliğini noktalamış, 11 yaşında bir çocuğu olan bir erkekle evleniyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin 7. Nikahını Prag’da mayıs ayında kıyacağı öğrenildi.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar