Hamdi Alkan’ın Kızı Oyuncu Zeynep Alkan Ameliyat Oldu

Hamdi Alkan’ın Kızı Oyuncu Zeynep Alkan Ameliyat Oldu
Ünlü isim Hamdi Alkan’ın kızı oyuncu Zeynep Alkan ses tellerinden ameliyat oldu. Ünlü isim ameliyat öncesi yaşananları YouTube kanalından takipçileriyle paylaştı!

Magazin dünyasında her gün başka bir gelişme ve başka ilkler yaşanıyor ve magazin basını ve sosyal medyayı takip edenlerde bu gelişmelerle hem bilgileniyor hem de ünlüler dünyasını yakından takip ediyor. Magazin dünyasında sık sık gündeme gelen ünlülerden biri olan oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı yine kendisi gibi oyuncu Zeynep Alkan ameliyat masasına yattı. Ünlü ve güzel oyuncu Zeynep Alkan burnu ve ses tellerinden ameliyat oldu. Zeynep Alkan ameliyat olmadan önce bütün detay ve aşamaları YouTube kanalından takipçileriyle paylaştı. Zeynep Alkan YouTube kanalından ameliyat sürecinde yaşadıklarını paylaştı ve bir süre sonra ünlü isim narkozun etkisiyle kendinden geçti.

Youtube Kanalından Ameliyatı Yayınladı!

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı oyuncu Zeynep Alkan ses telleri ve burnundan ameliyat oldu. Ancak bu ameliyat, ameliyat öncesi yaşananlar itibariyle bir ilk oldu. Daha önceden eşinin doğumuna giren ünlülere rastlamıştık. Ancak bu sefer ki biraz daha değişik. İlk kez bir ünlü isim ameliyat olmadan önce son ana kadar yaşananları bir vdeodan takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı oyuncu Zeynep Alkan ameliyat olmadan önce YouTube kanalından yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. Zeynep Alkan ameliyat öncesi yaşadıklarını “Deviasyon (burun) ameliyatı olacağım. Ses tellerimden kist alınacak. Daha önce de bir kere deviasyon ameliyatı olmuştum. Burnumdan kocaman bir et parçası almışlardı. Estetik değil. Sadece nefes almamı sağlayan bir ameliyat. İlk ameliyat işe yaramadı, inşallah bu sefer yarar” ifadelerini kullandı. Daha sonra ameliyat aşamasına geçildi ve Zeynep Alkan narkozun etkisiyle kendinden geçti. Ameliyat sırasında ses tellerindeki kisti aldıran Zeynep Alkan bir hafta boyunca konuşamayacak.

Zeynep Alkan Kimdir?

Oyuncu Zeynep Alkan 26 Mayıs 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmak için adımlar atan güzel oyuncu 2 yıl Kadıköy devlet Konservatuarında eğitim almıştır. Tiyatro oyunlarında rol alan Zeynep Alkan ilk olarak ekran karşısına Hayat Bazen Tatlıdır adlı diziyle geçmiştir. Bizde canlitv.com ailesi olarak güzel oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

28-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar