Tarkan 1 Milyon TL’yi Ailesi İçin Reddetti

Tarkan 1 Milyon TL’yi Ailesi İçin Reddetti
Ünlü şarkıcı ve yıldız Tarkan yılbaşı gecesi sahne alması için kendisine teklif edilen 1 Milyon Liralık teklifi geri çevirdi. Tarkan bu yılbaşını ailesiyle geçirecek.

Yılbaşı yaklaşıyor. 2020 bitiyor ve 2021 yılı büyük bir heyecan ve coşkuyla geliyor. Geride kalan 2020 yılı içinde pek çok acı ve üzüntü veren olaylar yaşanması sebebiyle 2021 yılı daha bir heyecan ve umutla bekleniyor. Her yılbaşında ünlülerin sahne aldığı yılbaşı gecesi eğlenceleri de ne yazık ki bu sene çok fazla olmayacak. Pandemi dolayısıyla toplu eğlencelerden uzak kalınması gerektiği için yılbaşında sahne alacak pek çok ünlü bu yılbaşını evlerinde geçirecekler. Uzun yıllardır yılbaşı gecelerinde sahne alan ünlü isim Tarkan’da bu yılbaşını evinde ailesiyle geçirecek. 6 yıl aradan sonra ilk kez yılbaşını evinde geçirecek olan ünlü yıldız bu yılbaşında sahne alması için kendisine teklif edilen milyonluk teklifi de ailesiyle yılbaşı geçirme düşüncesiyle geri çevirdi. İşte haberin detayları!

1 Milyon TL’yi Geri Çevirdi!

Ünlü star Tarkan pandemi dönemini eşi ve kızı Liya ile birlikte Almanya’da geçiriyor. Ünlü yıldız karantina döneminde taşındığı ve burada kalmayı tercih ettiği Almanya’da ailesiyle birlikte uzun yıllar sonra ilk kez bir yılbaşında birlikte olacak. 6 yıl sonra yılbaşını sahne almadan geçirecek olan Tarhan bunun için kendisine teklif edilen 1 Milyon TL’lik teklifi geri çevirdi. Ailesiyle yılbaşı geçirmek için yılbaşında sadece bir gece çıkacağı sahne için kendisine teklif edilen 1 Milyon TL’yi geri çeviren ünlü starın karantina döneminde kendisine gelen birçok yüksek miktarlı teklifi kabul etmedi. Almanya’da Alzey’deki evinde eşi ve kızıyla birlikte yaşayan ve pandemi dönemini burada geçiren Tarkan’ın kızı ve eşiyle gayet mutlu zamanlar geçiriyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda yaşadıkları yeri resimleyen Tarkan’ın bu paylaşımları binlerce beğeni alıyor.

Almanya’ya Taşındı!

Ünlü star Tarhan koronavirüsle birlikte Almanya’da doğduğu şehir olan Alzey’e taşındı. Eşi Pnar Tevetoğlu ve kızları Liya ile birlikte pandemini burada geçiren ünlü isim zaman zaman alışveriş için dışarı çıkıyor. Son paylaşımlarından birini bir marketten yapan ünlü yıldız Tarkan paylaşımında “Liya’mızla market serüveni” notuyla kızları ve eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte bir fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımın ardından takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum alan ünlü star’ın bu yılbaşında uzun zaman sonra ilk kez ailesiyle birlikte olacağı ve bunun için milyonluk teklifi geri çevirmesi sevenlerinin de takdirini kazandı.

28-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar