Hande Doğandemir’in Partneri Belli Oldu

Hande Doğandemir’in Partneri Belli Oldu
Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve seyircinin sevdiği oyuncular arasında yer alan Hande Doğandemir’in yeni filmindeki partneri belli oldu.

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu Hande Doğandemir yeniden setlerdeki yerini almaya hazırlanıyor. Bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki başarısıyla sektörde kendisine haklı bir yer edinen başarılı oyuncu bu günlerde cast çalışmaları yapılan ve yakında et başı yapması planlanan Bahar adlı film için hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz Salı günü okuma provaları yapılan filmde ünlü oyuncuya eşlik edecek isim merak ediliyordu. Filmin yapımcısı Tayfur Aydın tarafından sürdürülen hazırlıklarda ünlü isme genç ve yakışıklı oyunculardan Erdem Kaynarca eşlik edecek. Filmin çekimlerine çok kısa sürede başlanması beklenirken filmin senaryosunu aynı zamanda Yalı çapkını dizisinin senaryosunu da kalem alan Erhan Tuncel kaleme alıyor. Erhan Tuncel aynı zamanda filmin yönetmen koltuğunda da yer alıyor.

Bahar Filmiyle Setlere Dönüyor

Türk dizi ve film sektörünün beğenilen ve yapımcılar tarafından çok sık aranılan oyuncuları arasında gösterilen başarılı oyuncu Hande Doğandemir yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Erhan Tuncel’in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu filmde kadın başrol olarak yer alan hande Doğandemir’e sette Erdem Kaynarca eşlik edecek. Filmin çekimlerinin çok kısa sürede başlayacağı belirtilirken filmin cast çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. Hande Doğandemir’in sevenleri bu gelişmeyle oldukça heyecanlanırken filmin ne zaman vizyona gireceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Filmin çekimlerinin ise cast çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte başlaması bekleniyor.

Hande Doğandemir Kimdir?

Sinema ve dizi sektöründe pek çok yapımda rol alan güzel ve başarılı oyuncu Hande Doğandemir 22 Kasım 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Oyuncu olmaya karar veren Hande Doğandemir daha sonra oyunculuk eğitimi alarak setlerde boy göstermeye başlanıştır. Oyuncu Hande Doğandemir bugüne kadar, Hayat Bugün, Annemizi Saklarken, Kırmızı Oda, Yüzleşme, Can Kırıkları, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Hayatımın Aşkı, Güneşi Beklerken, Leyla ile Mecnun, Şubat, Böyle Bitmesin, İbretli Ailem, Sen de Gitme, Keskin Bıçak, Kahramanlar, Sadece Arkadaşız, Hükümsüz, 49, Gelincik, Nuh Tepesi, Bana Masal Anlatma, Kaybedenler Kulübü Yolda ve Her Şey Aşktan yer almaktadır.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar