Oğuzhan Koç Demet Özdemir Evliliğinde Kriz mi Var?

Oğuzhan Koç Demet Özdemir Evliliğinde Kriz mi Var?
Ünlü çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evliliğinde sorun mu var? Çiftin evlilikleri nasıl gidiyor? İşte bu soruların cevabı!

Şu sıralar Fox Tv ekranlarında yeni başlayan Adım Farah dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Demet Özdemir ile Disney Plus için çekilen Söz Verdim adlı filmde rol alan Oğuzhan Koç geçtiğimiz yıl uzun bir birlikteliğin ardından nikah kıyarak dünya evine girmişlerdi. Uzun süre magazin basınında yer alan çiftin birlikteliği evlilikle nihayetlenirken çiftin mutlulukları da zaman zaman magazin basını ve internet haber sitelerinde yer almaya başlamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde ünlü çift ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı ve çiftin evliliklerinde sorun olduğu iddia edildi. Magazin basınında yer alan iddiaya göre ünlü çiftin tartıştıkları ve bunun üzerine de Demet Özdemir’in evi terk ettiği ileri sürüldü. Ancak bu haber kısa süre sonra haberin taraflarından biri olan Demet Özdemir tarafından sert bir şekilde yalanlandı ve iddia kabul edilmedi.

Ünlü Çift Sorun mu Yaşıyor?

Geçtiğimiz sene yaz aylarında uzun bir birlikteliğin ardından nikah kıyarak dünya evine giren ve mutlu bir evlilik yaşayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden şoke eden haber geldi. Uyumları ile oldukça popüler olan çiftin tartıştıkları ve bunun üzerine Demet Özdemir’in evi terk ettiği ileri sürüldü. İddiaya göre Oğuzhan Koç’un bazı davranışlarından rahatsız olduğu iddia edilen Demet Özdemir çıkan tartışmanın ardından evi terk etti. İddiaya göre çiftin bir süredir ayrı yaşadıkları ve Oğuzhan Koç’un barışmak için mücadele ettiği belirtildi. Ancak bu haber yayınlanır yayınlanmaz ünlü oyuncu demet Özdemir’den sert bir cevap geldi ve Oğuzhan Koç’la evliliklerinde bir sorun olmadığı ve bu iddiaların yalan olduğu belirtildi. Demet Özdemir ayrıca ifadelerinde bundan sonra ilişkileri ile ilgili asılsız haberlerin peşine düşeceklerini ve hukuk yoluyla bunun hesabının sorulacağı belirtildi. Oğuzhan Koç ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İki Ayrı Projede Yer Alıyorlar

Öbür taraftan uzun süren hazırlığın ardından Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Adım Farah adlı dizide başrol oynayan Demet Özdemir’in dizide gösterdiği performans sektörün temsilcileri ve seyirci tarafından oldukça beğenilirken dizinin yayınlanan bölümleri seyircinin beğenisini kazanı durumda. Öbür taraftan ünlü oyuncu Oğuzhan Koç’un da Disney Plus’ta yayınlanacak Söz Verdim adlı filmle yakında seyirciyle bulunacağı öğrenildi.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar