Özür Dilerim Filmi Yayın Tarihi Ne Zaman?

Özür Dilerim Filmi Yayın Tarihi Ne Zaman?
Disney Plus yeni bir filmi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrolünde yer aldığı Özür Dilerim’in yayın tarihi belli oldu.

Türkiye yayın pazarında geçtiğimiz yıl yayına başlayan ve bugüne kadar pek çok başarılı yapımı seyirciyle buluşturan internet yayın platformu Disney Plus yeni bir filmin yayın tarihini de belirledi. Özellikle ünlü isimleri bünyesinde toplayan ve bu isimlerle birbirinden üst düzey yapımlara imza atan Disney Plus filmleriyle ön plana çıkmaya başladı. Uzun bir süredir hazırlıkları ve çekimleri süren yeni film Özür Dilerim’i seyirciyle buluşturmaya hazırlanan platform filmin ilk gösterim tarihi duyurdu. Kadrosunda Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın yer aldığı Özür Dilerim Filmi’nin yayın tarihi olarak Disney Plus 14 Nisan Cuma gününü belirledi. Seyircinin de heyecanla beklediği filmin yönetmen koltuğunda yine filmde rol alan İbrahim Büyükak oturuyor.

Özür Dilerim Yakında Seyirciyle Buluşuyor

25 Film tarafından hazırlanan ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın kaleme aldığı ve yine yönetmen koltuğunda da İbrahim Büyükak’ın oturduğu Özür Dilerim filmi için geri sayım süreci başladı. Geçtiğimiz yaz aylarında çekilen ve başrollerinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’nın yer aldığı film romantik dram ve macera türünde ele alınıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde,

-          İbrahim Büyükak

-          Oğuzhan Koç

-          Gizem Karaca

-          Metin Coşkun

-          Müfit Kayacan

-          Mert Turak

-          Yeliz Kuvancı

-          Gümeç Alpay Aslan

-          Yonca Şahinbaş

-          Kerimcan Kamal ve

-          Fatma Toptaş yer alıyor.

Özür Dilerim Konusu Ne?

Ünlü isim İbrahim Büyükak tarafından kaleme alınan ve yine yönetmen koltuğunda İbrahim Büyükak’ın yer aldığı Özür Dilerim’in yayın tarihi belli oldu. Başrolünde İbrahim Büyükak, Gizem Karaca ve Oğuzkan Koç’un rol aldığı filmde bir romantik dram hikayesi ele alınıyor. Erkin 30’lu yaşların ortasında yapayalnız yaşayan ve deniz fenerinde bekçilik yapan biridir. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin ölüm haberini alır. Apar topar huzurevine giden Erkin beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi torunundan zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek çözümü özür dilemek olan Erkin, maceralı ve eğlenceli bir yola çıkar. Disney Plus’ta yayınlanacak filmin ilk gösterim tarihi ise 14 Nisan Cuma olarak belirlendi.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar