Hande Erçel’den bomba reklam anlaşması

Hande Erçel’den bomba reklam anlaşması
Son zamanların en çok iş alan oyuncularından biri olan genç ve güzel oyuncu Hande Erçel sadece Arap ülkelerinde yayınlanacak bir reklamda rol alıyor.

Son zamanların en çok iş alan ve dizi ve filmlerde rol kapan oyuncularından biri olan Hande Erçel seyircinin de severek ve beğenerek takip ettiği dizilerin de devamlı oyuncuları arasında yer alıyor. Özellikle yaz sezonu dizileri ile adını duyuran başarılı ve güzel oyuncu aynı zamanda reklamlarla da sık sık markaların tanıtımı için seyirci karşısına çıkıyor. Reklam verenlerin de sık sık kapısını çaldığı oyunculardan olan ünlü isim bugünlerde yeni bir reklam anlaşmasına imza attı. Özellikle Arap ülkelerinde de büyük hayran kitleleri olan Hande Erçel Laverne adlı parfümün reklam çekimleri için geçtiğimiz gün kamera karşısına geçti. İstanbul Swissotel’de gerçekleştirilen reklam çekimleri büyük bir özenle gerçekleştirilirken reklam mekanı pembe, beyaz ve sarı güllerle süslendi ve bezendi. Sadece Arap ülkelerinde yayınlanacak reklamın çekimleri tamamlanırken oyuncunun performansı reklam verenleri ve yönetmeni oldukça mutlu etti.

Arap ülkeleri için reklam

Sadece dizi ya da film değil aynı zamanda reklam filmlerinde de sık sık rol alan ünlü ve güzel oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz gün yeni bir reklam filmi için kamera karşısına geçti. Arap ülkelerinde yayınlanacak Laverna adlı parfümün reklamında rol alan oyuncunun rol aldığı reklam filmi sadece Arap ülkelerinde yayınlanacak. Depo Film tarafından hazırlanan reklam filminin Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman, Kuveyt, Ürdün Fas, Libya ve Katar’da yayınlanacağı öğrenildi. Laverna adlı parfüm markası daha önce reklam çalışmalarında ünlü futbolcu Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez ile çalışmıştı. Ünlü oyuncu Hande Erçel ile parfüm markasının bir yıllık bir sözleşme imzaladıkları ve bu süreçte markanın tanıtım çalışmalarında Hande Erçel’in yer alacağı öğrenildi.

Hande Erçel yapımları neler?

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve özellikle romantik komedi dizileri ile seyirci karşısına çıkan genç ve güzel oyuncu Hande Erçel bugüne kadar üst düzey yapımlarda ter aldı. Ünlü ve güzel oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında özellikle, Tatar Ramazan, Çalıkuşu, Hayat Ağacı, Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci, Halka, Azize, Sen Çal Kapımı, İki Yabancı ve Deniz Kızı yer almaktadır.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar