Uğur Güneş İtalya’dan ödül aldı

Uğur Güneş İtalya’dan ödül aldı
Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak dizisi ile seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Uğur Güneş İtalya’dan en iyi erkek oyuncu ödülü aldı.

Türk dizi sektörü son yıllarda büyük bir gelişme ve atak ortaya koyarak dünyanın en çok izlenen yapımlarını üreten sektör olarak öne çıkmayı başardı. Eskiden yabancı ülkelerden dizi ihraç eden Türkiye bugünlerde yabancı ülkelere dizi ihraç etmenin dışında sadece yabancı ülkeler için proje üretmeye bile başladı. Bu gelişme Türk dizi sektörünün her an daha da büyümesini sağlarken sektörün en önemli kalemlerinden biri olan oyuncuların da önünü oldukça açmış durumda. Yabancı dizi ve filmlerde rol almaya başlayan Türk dizi ve sinema oyuncuları dünyanın pek çok ülkesinde tanınmaya ve büyük hayran kitlelerine ulaşmaya başladı.  Özellikle İtalya, İspanya ve Arap ülkelerinde büyük hayran kitlelerine ulaşan oyuncular arasında yer alan ünlü oyuncu Uğur Güneş geçtiğimiz gün İtalya’da düzenlenen Ariano Uluslararası Film Festivalinde Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansı ile En İyi Uluslararası Drama Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu.

Uğur Güneş’e büyük ödül

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve son dakikada final yaparak yayından kaldırılan Al Sancak dizisinde rol alan başarılı ve ünlü oyuncu Uğur Güneş İtalya’da büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Son dönemin üst düzey yapımlarında rol alan ünlü oyuncu geçtiğimiz dönemlerde rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide canlandırdığı karakterle sadece ülkemizde değil tüm dünyada da dikkatleri çekmişti. Oyuncu dizinin yayınlandığı İtalya’da düzenlenen Ariano Uluslararası Film Festivalinde ödüle layık görüldü. Dünyadan pek çok yapımın katıldığı festivalde Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yer alan oyuncuya En İyi Uluslararası Drama Erkek Oyuncu Ödülü layık görüldü. Bu ödül için İtalya’ya giden Uğur Güneş burada büyük bir coşkuyla karşılandı.

Teşekkür etti

İtalya’da düzenlenen Ariano Uluslararası Film Festivalinde En İyi Uluslararası Drama Erkek Oyuncu Ödülü layık görülen Uğur Güneş ödülün verileceği salona girişte büyük sevgiyle karşılaştı. Oyuncu ödülünü alırken yaptığı konuşmada “herkese çok teşekkür ederim. İtalya benim için kendi vatanım gibi oldu. Sizleri seviyorum” ifadelerini kullandı. Hayranlarının çığlıkları ile karşılanan oyuncunun da oldukça mutlu olduğu görüldü. Uğur Güneş yeni dönemde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Selahaddin Eyyubi dizisinde başrol oynayacak.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar