Ünlü oyuncudan flaş hamle!

Ünlü oyuncudan flaş hamle!
Ünlüler dünyasından verdiği haberlerle adı felaket tellalına çıkan ses sanatçısı Onur Akay bu sefer ödeyeceği 50 bin dolarlık tazminat davası ile haber oldu.

Meltem Miraloğlu sık sık gündeme gelmesiyle biliniyor. Rol aldığı çocuk gelin karakteriyle özdeşleşen Miraloğlu, rolünü gerçek hayata taşımasıyla birlikte uzun süredir konuşuluyor. 80 yaşındaki Amerikalı ile evlilik haberi yapılan ünlü oyuncu flaş bir hamle de bulundu. İşte o hamle haberimizde.  

Ünlü oyuncudan flaş hamle!

Yaptığı evlilik çok tartışılan ve ABD'de yaşamayı tercih eden Meltem Miraloğlu, sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu, 80 yaşındaki Amerikalı ile evliliğini gündeme getirerek kendisinin sürekli haber olmasına sebep olan ses sanatçısı Onur Akay’ı mahkemeye verdi. Ünlüler dünyasından verdiği haberlerle adı felaket tellalına çıkan ses sanatçısı Onur Akay bu sefer ödeyeceği 50 bin dolarlık tazminat davası ile haber oldu.

Roldü, gerçek oldu

Meltem Miraloğlu 13 yaşında rol aldığı Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk gelini oynamıştı. Diziyle birlikte yıldızı parlayan genç oyuncu sürpriz bir kararla kendisinden 48 yaş büyük Patrick isimli bir Amerikalı ile evlendi ve tepkilerden bunalarak ABD’ye yerleşti. Aradan 2 yıl geçti. Ünlü oyuncu 2019 yılından beri kendisini sürekli eleştiren ve haberleştiren ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a, 50 bin dolarlık tazminat davası açtı.

 

Konuşma yasağı getirdi

Aile mahkemesine tedbir kararı alınması talebinde de bulunan Meltem Miraloğlu mahkemede sonuç aldı ve Onur Akay, kişiliği ve aile hayatı ile ilgili saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Meltem Miraloğlu hakkında konuşmama cezasına çarptırıldı. Bunun üzerine Onur Akay, görüntülü katıldığı bir magazin programında ağzını bantlayarak konuşma yasağına tepki gösterdi.

Zorla mahkemeye getirilecek

Bununla yetinmeyen Meltem Miraloğlu, basın ve yayın yoluyla sürekli kendisine 'hakaret' ve 'aşağılayıcı' ifadelerde bulunduğu gerekçesiyle, Onur Akay için emniyete suç duyurusunda bulundu. derhal harekete geçen emniyet birimleri ifadesi alınmak üzere Onur Akay’ı polis merkezine çağırdı. Eğer Onur Akay kendi isteğiyle ifade vermeye gelmezse zorla getirilme kararı çıkartılacak ve görüldüğü ilk yerde alıkonulacak. rıldı ve bugünlerde ifadesi alınacak. 

Aslında neler oldu?

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 2019 yılında Meltem Miraloğlu’nun Amerika’ya yerleşerek kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendiğini ortaya çıkarmıştı. Ünlü yazar 3 yıldır magazin programlarında Miraloğlu ile ilgili çeşitli açıklamalar yapıyor ve oyuncu ile yaptığı röportajı yayınlıyor. 

06-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar