Hande Subaşı Baht Oyunu dizisiyle ekrana dönüyor!

Hande Subaşı Baht Oyunu dizisiyle ekrana dönüyor!
15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşurken sürpriz bir kararla ‘Baht Oyunu’nun kadrosunda yer alan Hande Subaşı da ekrana dönüyor.

Ekranların aranan yüzü Hande Subaşı Baht Oyunu dizisiyle ekrana dönüyor. Kanal D’nin yaz sezonunda yayınlayacağı ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşurken sürpriz bir kararla ‘Baht Oyunu’nun kadrosunda yer alan Hande Subaşı da ekrana dönüyor. Dizi severler merak ediyor, Hande Subaşı hangi rolle izleyici karşısına çıkacak? Şimdi detaylar

Hande Subaşı Baht Oyunu dizisiyle ekrana dönüyor!

Yaz sezonunun gelmesiyle yazlık diziler boy göstermeye başladı. Bunlardan biri de final yapan Hekimoğlu dizisinin yerine Salı akşamları ekrana gelecek olan Baht Oyunu. Geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizide Hande Subaşı, Nergis Şahin karakterini canlandıracak.

Nergis karakterine can verecek

Nergis, başarısız ilişkilerin hüküm sürdüğü ailesindeki tek mutlu evliliğe sahip kadındır. Onun tek amacı gözü gibi sevdiği yeğeni Ada’nın ailedeki kadınların bahtsızlığını yaşamamasıdır. Kör talihi tersine çevirmek isteyen Nergis bunu başarabilecek mi? Erkan Birgören ve Tuna Kıygı ikilisinin yazdığı Baht Oyunu’nu Serdar Gözelekli yönetiyor. Konusu bir batıl inanca dayanan Baht Oyunu’nda ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın ve ona yardımcı olmaya çalışan Nergis yengesinin çabasını izleyeceğiz.

‘Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D’de…

Hande Subaşı kimdir?

1984 Ankara doğumlu Subaşı aslen Elazığlıdır. İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun olan Subaşı, 2005 Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Oyunculuk kariyerine "Adak" ve Kuş Dili dizileriyle başlayan genç oyuncu "Elveda Rumeli" adlı dizide Vahide karakteriyle şöhreti yakaladı. Fenomen dizi "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide canlandırdığı Aykız karakteriyle binlerce hayran kitlesine ulaştı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hande Subaşı’na Baht Oyunu’nda başarılar diliyoruz.

Rol aldığı yapımlar:

2006 - Adak

2006 - Kuşdili

2007-2009 - Elveda Rumeli

2009 - Gelecekten Bir Gün

2009 - Güneşi Gördüm

2010 - Elde Var Hayat

2011 - Anadolu Kartalları

2012 - Düşman Kardeşler

2013 - Merhamet

2014 - 2015 - Diriliş: Ertuğrul Gazi (Aykız)(Dizi)

2015 - Propaganda 2 (Sinema Filmi)

05-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar