Şeyma Subaşı o iddiayı yalanladı

Şeyma Subaşı o iddiayı yalanladı
Son zamanlarda adı Mısırlı işadamıyla anılan ve tatil maceralarıyla gündemi işgal eden Şeyma Subaşı şimdi de verdiği bir poz nedeniyle hamile iddialarına maruz kaldı.

Günlerdir sosyal medyayı gereksiz yere uğraştıran o iddiayı Şeyma Subaşı yalanladı. Hayranları bizzat Şeyma Subaşı’nın kişisel medya hesabından gerçeği öğrendi. Sosyal medyayı boş yere uğraştıran o iddia ve Şeyma Subaşı’nın tepkisi haberimizde. Şimdi detaylar

Şeyma Subaşı o iddiayı yalanladı

Acun Ilıcalı’dan tartışmalı bir şekilde boşandıktan sonra Şeyma Subaşı gündemden bir türlü düşmüyor. Son zamanlarda adı Mısırlı işadamıyla anılan ve tatil maceralarıyla gündemi işgal eden Şeyma Subaşı şimdi de verdiği bir poz nedeniyle hamile iddialarına maruz kaldı.

Gerçekten hamile mi?

Mısırlı milyarder işadamı Mohammed Alsaloussi ile adı çıkan ve evlenecekleri konuşulan Şeyma Subaşı bir takipçisinin ortaya attığı “hamile” iddiası nedeniyle zor günler geçirdi. İlk başta deli saçması diyerek tepki vermeyen ünlü isim iddianın bir anda sosyal medyayı sarmasıyla zor durumda kaldı. İddiaların neredeyse gerçek zannedilmesiyle ne yapacağını şaşıran Şeyma Subaşı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu.

Hamilelik İddialarına Yanıt

Mısırlı işadamıyla tatil programı yapan Şeyma Subaşı, tatil beldesinden yaptığı paylaşımda elini karnına koymuş ve bazı işgüzar takipçilerinin “yoksa hamile misin?” sorularına muhatap olmak zorunda kalmıştı. Önce sorulara gülüp geçerek tepki vermeyen bir çocuk annesi Şeyma Subaşı olayın çığırından çıkmasıyla zor duruma düştü. Bazı televizyon kanallarında magazin programlarında da olayın geçmesiyle canı sıkılan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sessizliğini bozdu.

Evlilik hazırlığı yapıyor.

Şeyma Subaşı, birkaç gün önce Instagram hesabının hikâye bölümünden bir paylaşım yaptı. Uçağı kaçırıp çok üzülen Subaşı’ya özel jet gönderen Mohammed Alsaloussi ile düğün hazırlığı yapan Subaşı, düğüne katılacak misafirler için davetiye listesi yaptıklarını ve çok heyecanlı olduğunu söylemişti. ı. Düğün hazırlığı yapan Şeyma Subaşı'nın bu fotoğrafta elini karnına koyması, pandemide sosyal medyada takılan bazı işgüzarları heyecanlandırmıştı. Birçok takipçi "hamile misin" diye sormuştu. Uzun süre sessizliğini koruyan Subaşı, aslında bu iddiayı ciddiye almadığını ancak cevap bekleyen arkadaşları olduğunu düşünerek alayvari bir cevap verdi.

İşte o iddiaya alaylı cevap

Hamilelik haberlerine gülüp geçen Subaşı, ayyuka çıkan iddiayla paylaştığı yemek fotoğrafının altına yorum yaparak dalga geçti. İşte o alaylı cevap: "Bugün sağlıklı besleneyim... Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar"

05-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar