Hangi diziler sezon finali yapacak? İşte o diziler...

Hangi diziler sezon finali yapacak? İşte o diziler...
Yazın gelmesi ile birlikte büyük bir ilgiyle izlenen diziler sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Peki 2017 yaz aylarında hangi diziler sezon finali yapacak? Sizler için sezon finali yapacak olan dizileri sıraladık...

Televizyon ekranları yaz tatiline çıkmaya hazırlanıyor. Okulların kapanması ve tatiln gelmesi ile birlikte dizilerde sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Peki hangi diziler sezon finali yapacak? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İsimsizler sezon finali yapacak mı? Reytingleri alt üst eden Söz dizisi sezon finali yapma kararı aldı mı? İşte tüm merak ettiğiniz dizilerin sezon finali yapıp yapmacağını bu yazımızdan öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu dizileri online ve canlı olarak izlemek için canlitv.com'u ziyaret edin..

Sezon final yapacak olan diziler

İSİMSİZLER

Kanal D ekranlarında her Pazartesi büyük heyecan yaratan dizi İsimsizler sezon finali yapacakların en başında yer alıyor.

VATANIM SENSİN

Başrollerini sevilen çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin'de sezon finali yapma kararı aldı.

ARKA SOKAKLAR

Uzun yıllardır ekranlarımızdan eksik olmayan en soluklu dizi Arka Sokaklar sezon finali ile veda edecek.

ADI EFSANE

Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane'de en son olarak başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrıldığı açıklanmıştı. Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılığı sonrası dizi sezon finali yapacak.

ANNE

Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi Anne de sezon finali yapacaklar arasında yer alıyor.

SÖZ

Star Tv'nin ilk yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi izlenen dizisi Söz reytinglerin galibi olmayı başardı. Çok kısa süre içerisinde gönüllere taht kuran dizinin sezon finali yapacak olması hayranlarını üzecek gibi duruyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI

Cumartesi akşamları Star Tv'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları da sezon finali yapacak olan diziler listesinin başında geliyor.

İSTANBULLU GELİN

BENİ AFFET

CESUR VE GÜZEL

KIRGIN ÇİÇEKLER

AŞK VE MAVİ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

Ve daha fazlası.....

25-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler