Hangi kanalda en çok ne izleniyor?

Hangi kanalda en çok ne izleniyor?
Hangi kanalda hangi diziler ya da programlar daha çok takip ediliyor? En sevdiğiniz dizi veya programların başarısını öğrenmek için hazırladığımız yazımızı gözden geçirebilirsiniz. İşte kanallardaki dizilerin başarı durumu.

Zaman zaman merak edebileceğimiz bir konu olan hangi kanalda hangi dizi-programların izlendiği konusunu Mesut Yar konu aldı. Posta'daki köşesinde ele aldığı konuyu gözden geçirelim.

Haftanın her günü birbirinden başarılı dizi ve programları takip ediyoruz. Komedi, dram, aksiyon vb. çeşitlilikte dizilerin yayınlanan kanallarda da başarılı olması çok önemli. Peki şimdi bakalım, hangi kanalda hangi diziler ya da programlar daha çok izleniyor? En sevdiğiniz dizi ya da programın ne kadar oranda izlendiğini öğrenmek ister misiniz? O zaman sizden yazdıklarımızı gözden geçirmenizi öneririz.

Kanalların birer karne aldılarını düşünürsek, Kanal D'de başarılı yarışma programlarının takip edildiğini görüyoruz. Görüyoruz ki Reality Show'larda oldukça fazla ilgi görüyor. Star Tv ekranlarının ise, ciddi anlamda iyi bir televizyon kanalı olduğu bariz belli. Star Tv izleyenleri artık kaliteli dizinin adresini biliyor. Show Tv kanalı ise kitlesini bir hayli eğlendiriyor. Güldür Güldür Show, Çocuktan Al Haberi gibi komedi programları ile eğlencenin adresi olmayı başarmış durumda. 

Fox Tv ise, daha çok habere yönelik kitleyi kapsadığını gösteriyor. Atv kanalının da, gündüz kuşağında oldukça güçlü olduğunu görüyoruz. Müge Anlı'nın da geniş takipçi kitlesi kanalın ciddiyetini korumasına yardımcı oluyor. Trt, bilgi yarışmaları ile itibarını koruyor. Tv 8 ise, eğlence yarışmalarıyla özgünlüğünü koruyor.

29-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar