Osman Sınav’dan yeni bir dizi daha: Sen anlat Karadeniz

Osman Sınav’dan yeni bir dizi daha: Sen anlat Karadeniz
Osman Sınav'ın Atv için hazırladığı yeni dizinin adı Sen Anlat Karadeniz. Adından da anlaşılacağı üzere dizi Karadeniz yaylalarında çekilecek. Senaryo yazarlığını Sinegraf senaryo grubunun yaptığı dizinin yönetmenliğini de Osman Sınav yapacak.

Atv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanacak. Trabzon ve yaylalarının doğal güzelliklerini de ekranlara getirecek olan dizi Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda ATV ekranlarında olacak.Bu sezon Feda ve Yalaza gibi projeleri de yönetecek olan Osman Sınav’ın yeni projesi de bir Karadeniz klasiği. Her çalışmasında kendisinden söz ettirmeyi başaran deneyimli yönetmen yeni projesiyle de oldukça iddialı.
Sen Anlat Karadeniz Dizisi Konusu
Dizinin konusuyla ilgili şu ana kadar herhangi bir bilgi olmamasına rağmen, Osman Sınav daha önceleri yaptığı bir açıklamada ”Cemil Çoruhlu ve Sinan Tolun yakında başlayacak Karadeniz projemizde stajlarını yapacaklar. Başarılı olurlarsa profesyonel ekibimizde kendilerine yer vereceğiz. Umut ediyorum ki başarılı olacaklardır. Dönem başında vermiş olduğum sözü bu şekilde yerine getiriyorum. “Sen Anlat Karadeniz projesinde Karadeniz insanının tutkusunu ve aşkını anlatacağız,” diye açıklamalarda bulunmuştu. Cemil Çoruhlu ve Sinan Tolun geçtiğimiz Ocak ayında yapılan kısa film yarışmasında 1. olan filmde yer almışlardı.
Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları
Dizinin oyuncuları şu ana kadar henüz kesinleşmemiş.

28-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler