Hangi ünlü oyuncu Arka Sokaklar'a gelin gidiyor?

Hangi ünlü oyuncu Arka Sokaklar'a gelin gidiyor?
Dizi severler şimdi soruyor, hangi ünlü oyuncu Arka Sokaklar dizisine gelin gitti? Bir anda sosyal medyada gündem olan bu evlilik kimler arasında gerçekleşti?

Ekranlarda fırtına gibi esmeye devam eden ve en uzun soluklu dizilerimizden olan Arka Sokaklar'a gelin geliyor. Dizi severler şimdi soruyor, hangi ünlü oyuncu Arka Sokaklar dizisine gelin gitti? Bir anda sosyal medyada gündem olan bu evlilik kimler arasında gerçekleşti? Şimdi detaylar

Hangi ünlü oyuncu Arka Sokaklar'a gelin gidiyor?

Eyvah Kızım Büyüdü dizisi ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Yıldız Asyalı ikinci evliliğiyle bir anda sosyal medyada trend oldu. Olaylı boşanmadan sonra gerçekleşen bu evlilik Yıldız Asyalı ismini yine gündeme oturttu. Çünkü ikinci kez evlenen Yıldız Asyalı rol aldığı Arka Sokaklar dizisinin 2. Yönetmeni Kerem Saka ile nikah masasına oturdu. Sette başlayan arkadaşlık 4 ay sonra yerini evliliğe bıraktı.

Arka Sokaklar dizisinin yönetmeni ile evlendi!

2015 yılında boşanan ve Kerem Saka ile birlikte olan Yıldız Asyalı tekrar nikah masasına oturmanın heyecanını yaşadı. Ekranların en uzun süren dizilerinden olan Arka Sokaklar’ın 2. yönetmeni Kerem Saka ile evlilik kararı alan Yıldız Asyalı, Gümüşlük’te yapılan sade bir nikahla dünya evine girdi. İlk evliliğini ünlü iş adamı Emre Vatansever ile yapan ve 2017 yılında boşanan Yıldız Asyalı, düzenlenen sade bir törenle Gümüşlük’te dünya evine girdi. Bizde canlitv platformu olarak Yıldız Asyalı ve Kerem Saka ikilisine mutluluklar diliyoruz.

Yıldız Asyalı Kimdir?

1983 İstanbul doğumlu Yıldız Asyalı küçük yaşta müziğe ilgi duydu.4 yaşında şarkı söylemeye başlayan minik Yıldız, beş yaşında piyano çalmayı öğrendi. Babası, ablası ve babaannesi viyola ve piyano sanatçısı olduğu için sanatla iç içe büyüdü. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev aldı. Öyle ki henüz 12 yaşında iken Nabucco Operası'nda "Kral Ve Ben" müzikalinde yer aldı. Sonradan kültürel faaliyetlerde barış elçisi olarak görev yapan Asyalı, Sarah Brightman'le İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına konserde şarkı söyledi. 15 yaşından itibaren birçok dizi ve filmde oyunculuk yapan Yıldız Asyalı daha önce de ünlü iş adamı Emre Vatansever ile evlenmiş, 2 yıl sonra olaylı şekilde boşanmıştı. Kanal D Çocuk Kulübü" programıyla birlikte "Eyvah Babam", "Eyvah Kızım Büyüdü", "Yasak Elma", "El Gibi" ve "Limon Ağacı" gibi dizilerin, jenerik müzikleri besteleyip yorumlayan Asyalı sanat faaliyetlerine devam etmektedir.

30-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar