Hare Sürel, Çukur dizisine katıldı! Hare Sürel kimdir?

Hare Sürel, Çukur dizisine katıldı! Hare Sürel kimdir?
Hare Sürel, Çukur dizisine katıldı! Hare Sürel kimdir? Çukur dizisine yeni bir isim daha. Hare Sürel Çukur dizisi karakteri.

Show Tv ekranlarının başarılı dizisi Çukur'a yeni bir isim daha katıldı. Ay Yapım'ın üstlendiği Çukur dizisine hangi oyuncu katıldı? Çukur dizisine Hare Sürel katıldı. Çukur dizisi Hare Sürel hangi karakteri canlandıracak? Hare Sürel kimdir? İşte Çukur dizisi ve oyuncuları ile ilgili tüm gelişmeler...

Her Pazartesi günü Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluşan Çukur dizisi kadrosuna yeni bir isimdaha ekledi. Çukur dizisi oyuncuları arasına katılan Hare Sürel, önümüzdeki haftadan itibaren yeni bölümde yer alacak. Yepyeni bölümleri ile seyircisinin gönlünü fetheden Çukur dizisi, reyting sonuçlarında da ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Peki Çukur dizisi Hare Sürel hangi karakteri canlandıracak? Hare Sürel kimdir? Hare Sürel rol aldığı diziler nelerdir? İşte Çukur dizisi ve Hare Sürel ile ilgili tüm merak ettikleriniz..

Çukur dizisi Hare Sürel hangi karakteri canlandıracak?

Gerek ekranlarda gerekse sosyal medya da gündemde olan Çukur dizisinin yeni oyuncusu Hare Sürel, ekranlarda yer almaya başladı. Yepyeni bölümleri ile Çukur dizisinde Uluç karakterini canlandıran Hare Sürel, Serhat Özcan'ın kızı. Peki Pazartesi gününün en sevilen dizilerin olan Çukur'da Serhat Özcan'ın kızı Uluç, yani Hare Sürel kimdir?

Hare Sürel kimdir?

15 Mart 1983 yılında dünyaya gelen Hare Sürel, İstanbul doğumludur. Aslen Samsun'lu olan Hare Sürel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda 'Sinema Bölümü' nden mezun olmuştur. İlk olarak 2013 yılında Medcezir dizisinde 'Leyla' karakterini 2015 yılında ise Poyraz Karayel dizisinde Meltem karakterini canlandırarak televizyon dünyasında yer almıştır. Ayrıca Hare Sürel, bir çok başarılı yapımda rol almıştır. 

Hare Sürel rol aldığı diziler nelerdir?

Ayrılsakta Beraberiz (2000)

Ödünç Hayat (2005)

Kız Babası (2006)
Senden Başka (2007)

Elveda Rumeli (2009)

Canımın İçi (2012)

Medcezir (2013)

Poyraz Karayel (2015)
Beş Kardeş (2015)

Vatanım Sensin (2018)

Çukur dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli bulunurken, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Burak Sergen, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ahmet Tansu Taşanlar, Çetin Sarıkartal ve Kadir Çermik gibi oldukça başarılı isimler bulunmaktadır.

19-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar