Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş Kapımdaki Düşman'da

Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş Kapımdaki Düşman'da
Fox Tv ekranlarında yeni bir dizinin hazırlığı sürüyor. Med yapım tarafından hazırlanan Kapımdaki Düşman’da birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Bu sezon yeni başlayan dizilerinden beklediğini bulamayan ve pek çok yeni dizisini erken finalle yayın akışından çıkaran Fox Tv yeni bir dizinin hazırlıklarını Med Yapım ile birlikte devam ettiriyor. Kanala pek çok proje yapan Med yapım şu sıralar üzerinde çalıştığı Kapımdaki Düşman adlı yapım için iddialı bir kadro kurmaya çalışırken hikayesi güçlü bir proje için elinden geleni yapıyor. Oyuncu kadrosunda şimdilik İsmail demirci, Hatice Şendiller, Perihan savaş ve Sera Kutlubey gibi isimlerin yer aldığı ihanet ve aldatma odaklı Kapımdaki Düşman için cast çalışmaları hızla devam ediyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin okuma provaları bugün gerçekleştirildi. Kanal için yeni bir umut olan ve yaz aylarının güçlü yapımı olması beklenen dizinin yakın zamanda sete çıkacağı öğrenildi.

Kapımdaki Düşman Oyuncu Kadrosu

Med Yapım tarafından hazırlanan ve şu sıralar cast çalışması devam eden Kapımdaki Düşman adlı dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. İlk olarak İsmail demirci, Hatice Şendil, Perihan savaş ve Sera Kutlubey’in diziyle anlaştığı haberleri gelirken yan castların da birçoğunun isminin belli olduğu öğrenildi. İsmail demirci ile Hatice Şendil’i başrolde buluşturan dizde Sera Kutlubey ise dizinin kilit karakteri olacak. Bu sezon İsmail Demirci ve Perihan Savaş sezona başka dizilerle başlamış ancak diziler reyting kurbanı olmuş ve erken final yapmışlardı. Kapımdaki Düşman adlı dizinin en geç iki hafta içinde sete çıkması ve Ramazan Bayram’dan sonra yayına girmesi planlanıyor.

Kapımdaki Düşman Konusu

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kapımdaki düşman ihanet odaklı bir dizi olarak seyirciyle buluşuyor. Dizide eşinin şirketinde CEO olan Doruk evliliğinde büyük bir ihanetle sınanır. Doruk (İsmail demirci) Ceyda (Hatice Şendil) ile evlidir ve yan komşuları Damla (sera Kutlubey) ile bir ilişki içindedir. Ancak ilerleyen süreçte Doruk ile Damla’nın ilişkisi ortaya çıkacak ve Ceyda bu durum karşısında büyük bir sınav verecek. Dizide Ceyda’nın annesi karakterinde ise Perihan Savaş’ın canlandırdığı şahika yer alacak. Şahika her ne kadar hiç sevmese de kızı ve iki torunu için Doruk’a katlanan birini oynayacak. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin yakında sete çıkması bekleniyor.

 

28-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar