Hayatımın Şansı kim kimdir?

Hayatımın Şansı kim kimdir?
Cemal Şan’ın yönettiği Hayatımın Şansı dizisi çarşamba günleri izleyiciyle buluşacak Ünü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken Hayatımın Şansı'nın karakterleri haberimizde

Ülkemizde en çok dizi yayınlayan kanal olmasına rağmen Yasak Elma dışında hiçbir dizisi 20 bölümü geçemeyen Fox Tv yeni bir diziyi daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. 14 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle yayınlanacak olan dram dizisi “Hayatımın Şansı” ülkemizin kanayan yarası dul annelerin verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizi severler merak ediyor, ünlü oyuncuların yer adlığı Hayatımın Şansı‘nda kim kimdir? Hayatımın Şansı dizisindeki karakterleri haberimizde. Şimdi detaylar

Hayatımın Şansı kim kimdir?

Cemal Şan’ın yönettiği Hayatımın Şansı dizisini Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor. Çarşamba günleri izleyiciyle buluşacak olan FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “Hayatımın Şansı” dizisi kadrosunda ünlü isimleri buluşturdu.

Hayatımın Şansı dizisi konusu nedir?

Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi’nin rol aldığı dizide Yonca ve küçük kızı Sare kendi başlarına hayat mücadelesine girişmiştir. Tek korkusu biricik kızını kaybetmek olan genç anne Yonca, kızı Sare’nin babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alan Yonca için aslında mücadele yeni başlıyordur. NTC Medya imzalı dizinin yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlendi. Hayatımın Şansı 14 Aralık Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

Yonca Sıdalı (Şifanur Gül)

Kızı Sare ile yaşayan genç kadın, çocukluğundan beri zorluklarla boğuştuğu için hayata karşı öfkeli biridir. Genç yaşta hamile kalan Yonca bu nedenle eğitimini yarıda bırakır. Kocasından ayrılan ve hayatını kızı Sare’ye adayan Yonca, annesinin de ölmesi ile yıkılır. Kızının babası Alpay'ın, velayet davası açmasıyla alt üst olan Yonca kızını kaybetmemek için mahkemeye delil sunmalıdır. Bu sırada bir teklif alan Yonca; mafyayla, suçla ve polislerle örülü bir hayata adım atar.

Rüzgâr Akcan (Alican Yücesoy)

İnatçı ve başına buyruk biri olan Rüzgar, bu yaşına kadar otoriteyle sıkıntılar yaşamıştır. Öfkesine yenilen Rüzgar’ı erk eden Merve giderken oğulları Deniz’i de alıp gitmiştir. Rüzgar’ın tek istediği bir gün oğluna yeniden kavuşmaktır ama ne yazık ki Merve’nin yeniden evlendiği adam Mazhar buna engel olmaktadır.

Sare Sıdalı (Hira Su Yıldız)

Zeki, herkese sevgiyle yaklaşan, küçük şeylerle mutlu olabilen küçük kız, annesi ile yaşamaktan mutludur.

Doğa Moral (Tuğçe Yolcu)

Kafe sahibi Doğa, çalışkan, olgun, akıllı ve sabırlı bir kadındır. Tek istediği sade bir hayat kurmak ve evlenip çoluk çocuğa karışmak olan Doğa’nın üvey annesi Erman tam bir baş belasıdır. Onunla ilgilenen her adamı tehdit eden ve Doğa’dan ayıran Erman bunun için karanlık işlere bile girmeyi göze alır.

Burcu Moral (Aslıhan Kapanşahin)

Doğa’nın kız kardeşi olan Burcu, muhasebeci olarak çalışmaktadır. Hayattan keyif alan ve gözü yükseklerde olan Burcu, arkadaşı Okay yüzünden yaptığı bir hatayla hayatı alt üst olur. Ablası Doğa’yı da yanlışa sürükleyen Burcu’nun hayatı başka bir yola doğru evirilmeye başlayacaktır.

Turgay Moral (Musa Uzunlar)

Ünlü mafya babası Mazhar’ın sağ kolu olan Turgay, küçük yaşlardan itibaren kanunsuz işlere bulaşmış ve bu âlemde yükselmiştir. Kızlarıyla ilgilenemeyen Turgay, kendisiyle ilgili büyük bir gerçek öğrenir. Bu gerçek sayesinde vicdanıyla hesaplaşan Turgay, bir karar verir ancak bu karar hem kendisini hem de kızlarını büyük bir çıkmaza sokacaktır.

Alpay Tetik (İlker Kızmaz)

Başarılı bir savcı olan Alpay, Üniversitede okurken tanışıp âşık olduğu Yonca’yı terk eder. Yeniden evlenen ve mesleğinde yükselen Alpay, rüya gibi bir hayatın içindeyken karısının bebeği kaybetmesi ve bir daha çocuğunun olmayacağını öğrenmesiyle yıkılır. Canan, kocasının Sare adında bir kızı olduğunu öğrenince Alpay’a Sare’nin velayetini almasını önerir.

Canan Tetik (Açelya Devrim Yılhan)

Kocası Alpay’a tutkuyla bağlı olan Canan’ın tek arzusu çocuğunun olmasıdır. Hayalini kurduğu bebeğini kaybeden Canan için Sare yeni bir umuttur ve onu evlatlık almak için Alpay’a velayet davası açtırır.

Mazhar Çıracı (Erkan Avcı)

Uluslararası lojistik şirketinin sahibi olan Mazhar, kanunsuz işlerini gizlemek ve para aklamak için her yolu denemektedir. Karısı Merve ve oğlu gibi gördüğü Deniz onun kırmızı çizgisidir.

Müyesser Teksoy (Hale Soygazi)

Canan’ın annesi ve Alpay’ın kayınvalidesi olan Müyesser Hanım, otoriter ve zeki bir kadındır. Varlıklı bir ailenin soyundan gelen Müyesser Hanım için en önemli şey, inandığı değerler ve aile ismidir. Kendi kızı Canan dâhil hayatındaki herkesi bir sınava tabi tutmaktan hiç vazgeçmez.

11-12-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar