Hayatımın Şansı dizisinde büyük değişiklik!

Hayatımın Şansı dizisinde büyük değişiklik!
Fox TV ekranlarının bir türlü başarıyı yakalayamayan dizisi Hayatımın Şansı'nda büyük bir değişiklik yaşandı. İşte haberimizin detayları..

Fox Tv ekranlarının çok kısa bir süre önce izleyicisiyle buluşan Hayatımın Şansı dizisi için son ataklar yapılmaya başladı. Ekranlara büyük ümitlerle gelen dizi beklenilen beğeni ve ilgiyi yakalayamadı. Son olarak ise Hayatımın Şansı dizisinde büyük bir değişikliğe gidildi. İşte detaylar..

NTC yapım imzalı dizi geçtiğimiz Aralık ayında ekranlara gelmeye başladı. Başrollerinde Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlenmişti. Dizi gençliğinin baharında küçük kızı Sare ile bir başına yaşam mücadelesi veren Şifanur Gül'ün beklenmedik bir anda aldığı bir teklif tüm hayatını alt üst eder. İşte dizinin hikayesi de böyle başlıyor. Fakat büyük umutlarla başlayan dizi yayınlandığı günden bu yana istediği başarıyı elde edemedi. Hal böyle olunca yapım şirketi yeni arayışlara geçti. 

Hayatımın Şansı'nda değişikliğe gidildi!

14 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşan kurucu yönetmeni olan Cemal Şan, 8. bölüm itibariyle görevini Ufuk Hakan Evren'e devretti. Reytinglerde istediği verileri elde edemeyen dizi yaptığı bu değişiklik ile nasıl bir ilerleme sağlayacağı merak ediliyor. Dizi yeni yönetmeni Ufuk Hakan Evren ile 8. bölüm çekimlerine Perşembe günü başlayacak. Hayatımın Şansı dizisinin yanı sıra 'Sipahi', 'Sıfırıncı Gün', 'Çöp Adam' gibi diziler de yönetmen değişikliğine gitmişti.

Hayatımın Şansı son bölümde neler oldu?

Küçük kızı Sare ile Şifanur Gül havalimanın tam kaçmaya hazırlanırlarken, hesapta olmayan durumlar gelişir. Böylelikle bir darbe daha yemiş olurlar. Bu durumla birlikte herşey en baştan başlayacaktır. Bu durumlar yaşanırken Rüzgar ile Yonca birbirlerine gitgide yakınlaşmaya başlar. Canan, Sare'yi almak için çıktığı yolda Erman'ı da yanına alır ve tüm karakterleri etikileyecek acı bir olayın içine girerler.

Hayatımın Şansı Oyuncuları

Şifanur Gül

Alican Yücesoy

Musa Uzunlar

Erkan Avcı

İlker Kızmaz

Açelya Devrim Yılhan

Kemal Uçar

Sermet Yeşil

Hale Soygazi

 

17-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar