Hayko Cepkin isyan etti Kefen siparişi aldım

Hayko Cepkin isyan etti Kefen siparişi aldım
Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depremi üzerinden 5 gün geçti Enkazdakileri kurtarma faaliyetleri sürerken Hayko Cepkin isyan etti: "Kefen siparişi de aldırttın ya ey hayat"

6 Şubat 2023 Pazartesi günü dünyanın en büyük 3. felaketi ülkemizde yaşandı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6’lık depremler 20 binden insanımızı hayattan koparırken 100 bin vatandaşımızı da derinden yaraladı. Ülkemizi derin bir kaosa sürükleyen asrın felaketine sanatçılarımız duyarsız kalmadı. Bunlardan biri de Ermeni asıllı sanatçımız Hayko Cepkin isyan etti. Kefen siparişi aldım diyen ünlü sanatçının isyanı merak konusu oldu. Hayranları Hayko Cepkin’in neye isyan ettiğini ve sözlerini araştırıyor. Hayko Cepkin’in isyanı haberimizde. Şimdi detaylar

Hayko Cepkin isyan etti Kefen siparişi aldım

Asrın felaketi olarak lanse dilen Kahramanmaraş depremi üzerinden 5 gün geçti. Bir yandan enkaz altında kalanları kurtarma faaliyetleri sürerken diğer yandan yardım faaliyetleri olabildiğince sürüyor. Halen mucize eseri enkaz altından yaşayanların çıkarıldığı bugün Türk milleti şarkıcı Hayko Cepkin'in isyanına şahit oldu. Ünlü şarkıcı deprem felaketinin ardından sosyal medya hesabından "Yaşarken kefen siparişi de aldırttın ya ey hayat" diyerek gündeme gelmeyi başardı.

Bir işin ucundan tutmaya çalıştık

Zaman zaman söylediği şarkılar ve sahnede gösterdiği tavırlarla gündem olmayı başaran şarkıcı Hayko Cepkin isyan edişiyle bir kez daha dikkatleri çekti. Birçok ünlü ismin yardım faaliyetlerinde bulunmasına göndermede bulunan ünlü şarkıcı, deprem bölgelerine yardım çalışmalarına destek verdiğini şu cümlelerle açıkladı: "Kaç gündür eşim dostum, toparlanan erzakları, bulduğumuz tırlar ile yollayıp bir işin ucundan tutmaya çalıştık. Hala nakil için araç ihtiyacımız oluyor ama sanırım çevremde yardımı dokunan herkesin imkanı tükendi. Nakil için İstanbul, Tekirdağ çıkışlı ekstra yardıma açığım"

Konuyu çözüme kavuşturduk

Yardıma açığım, diyerek hayranlarını merak ve endişeye sevk eden Hayko Cepkin bugün bir tweet atarak konunun çözüme ulaştırıldığını belirtti. Sevenlerinin yüreğine su serpen sanatçı şu açıklamayı yaptı: "Bu tweeti yazdıktan hemen sonra nakliye ile ilgili firmalar, dostlar ulaştı konuyu çözüme ulaştırdık. Şimdilik eksiğimiz yok çok şükür extra dostlardan da yedekleme bile çözdük elimizdeki tükenene kadar işleme devam. Yön gösteren herkese teşekkürler."

11-02-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar