Hayko Cepkin: Hayata -1 İle Başladım

Hayko Cepkin: Hayata -1 İle Başladım
Ünlü rock müzik şarkıcısı Hayko Cepkin bir YouTube kanalında hayatıyla ilgili içten açıklamalarda bulundu. Ünlü müzisyen hayata eksi bir ile başladığını dile getirdi!

Son zamanlarda YouTube kanallarının açılmasıyla özel röportajlar televizyon ekranlarından bu alanlara kaymaya başladı. Pek çok ünlü ismin açtığı YouTube kanallarına konuk olan ünlü isimler karşılıklı ve samimi sohbetleriyle takipçilerine hitap etmeye ve daha faza takipçi kazanmaya çalışıyor. Ünlü isimlerden biri olan Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olan Türk Rock Müziğinin önde gelen isimlerinden şarkıcı Hayko Cepkin Armağan Çağlayan’ın sorularına samimi ve içten cevaplar verdi. Hayko Cepkin programda birbirinden ilginç açıklamalar yaparken özellikle görünüşüyle ilgili içten açıklamalar yaptı. Pek çok soruya cevap veren şarkıcının açıklamaları sosyal medya ve magazin gündeminde yer alırken takipçilerinden de beğeni ve yorumlar çığ gibi geldi. İşte Hayko Cepkin’in o açıklamalarından bazıları!

Hayata -1 Başladım!

Katıldığı bir yayında samimi açıklamalar yapan Türk Rock Müziğinin başarılı isimlerinden 48 yaşındaki müzisyen Hayko Cepkin pek çok konuda sorulan sorulara cevap verdi. Hayko Cepkin özellikle görünüşüyle ilgili açıklamalar yaptı. Cepkin “gözümden dolayı doğduğumdan beri farklı anıldım. Aynada kendime bakmaktan çekinirdim. Kızlarla göz göze gelemezdim. Hayata eksi bir ile başladım. Adım değişik, eksi iki. Metal müzik dinliyordum. Saçlarım uzun, siyah dar kot giyiyordum. Bununla eksi üç… bu farklılıkları pozitif materyal haline getirdim” ifadelerini kullandı. Başarılı müzisyen yaptığı açıklamalarla takipçileri ve sevenlerinden binlerce beni ve yorum alırken aynı zamanda da bilinmeyenlerini anlattı. Usta müzisyen zor zamanlar yaşadığını da dile getirdiği açıklamalarında “2013’te sokak ortasında dört kişi boğazıma yapıştı. Bu Ermeni p…ine selam mı veriyorsunuz dedi. Kavga çıktı. Irkçı söylem ve saldırıdan ceza aldılar. Para isteyip şantajda yaptılar.

Orta Direktik!

Hayko Cepkin ailesiyle ilgili açıklamalarda ise samimi itiraflarda bulundu. Cepkin “babamın çalıştığı dedemin çivi fabrikası ben 14 yaşındayken yandı. Babam iki kişinin kollarında getirildi. Sekiz ay hareketsiz yattı. Maddi olarak çok varlıklı değildik. Orta direktik” ifadelerini kullandı. Cepkin ayrıca “bir reklamda Ramazan sofrasında oturdum. Tepki aldım. Demek ki bu insanlar hiçbir Ermeni ile Yahudi ile aynı sokakta vakit geçirmemiş. Dershanedeki arkadaşlarım oruç tutar ben de onlarla aç aç otururdum. Nefsine zarar vermeyeyim diye. Paskalya olduğunda da okula yumurta getirirdim beraber kırardık. Bu güzel renkler iyi kullanılmazsa derin bir karanlık” ifadelerini kullandı. Hayko Cepkin’in samimi açıklamaları sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yer buldu.

03-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar