Hazal Kaya ve Onur Tuna aynı projede! İşte o yeni proje!

Hazal Kaya ve Onur Tuna aynı projede! İşte o yeni proje!
Yeni projeler yeni sezonda heyecanla bekleniyor. Medyapım'ın yeni projesinde ise iki güçlü isim yer alıyor. Hazal Kaya ve Onur Tuna aynı projede! İşte o yeni proje!

Yaz sezonunun bitmesine sayılı günler kala yapım şirketlerinde yeni sezon hazırlıkları da hızlandı. Eski diziler yeni sezon için gün sayarken yeni projeler de çekimlere başladı. Dizilerle birlikte yeni sinema filmleri için de kollar sıvandı. Medyapım'ın yeni sezon projeleri ise oldukça iddialı. Hazal Kaya ve Onur Tuna'nın yer aldığı film projesi Benden Ne Olur ise oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Benden Ne Olur'da Hazal Kaya ve Onur Tuna başrollerde olacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya'nın başrollerde olduğu sinema filminde Kaya'nın partneri olarak Onur Tuna ile anlaşma sağlandığı Medyapım sosyal medya hesabından duyuruldu. Güçlü projelere imza atan Medyapım'ın yeni çalışması Benden Ne Olur da merakla beklenen yapımlardan biri. Benden Ne Olur filminde başroller Hazal Kaya ve Onur Tuna'ya emanet. Benden Ne Olur bir kitaptan uyarlanıyor. Aslı T. Kızmaz'ın yazdığı kitabın senaryosu ise Emrah Kaman ve Murat Kaman kardeşlerin kaleminden çıkıyor.

Benden Ne Olur oyuncu kadrosunda kimler var?

Çekimlerine kısa zaman sonra başlanması planlanan Benden Ne Olur filmi, uzun süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya'nın da performansını yeniden sergileyeceği bir proje olacak. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Murat Şenöy. Şimdiden merak uyandıran filmin oyuncu kadrosunda da sevilen güçlü oyuncular yer alıyor. Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı filmde Hazal Kaya'nın partnerinin kim olacağı da merak konusuydu. Medyapım bugün bir bilgi paylaşımı yaptı ve Benden Ne Olur'da Hazal Kaya'nın partnerinin Onur Tuna olduğunu açıkladı.

Onur Tuna'nın yeni projesi belli oldu!

Yeni proje Benden Ne Olur'un çekimlerinin iki hafta sonra başlayacağı öğrenilirken oyuncu kadrosundaki isimler oldukça iddialı. Hem sosyal medyada hem de dizi dünyasında başarılı işlere imza atan oyuncu kadrosuyla yeni film projesi oldukça iddialı görünüyor. Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'daki performansıyla göz dolduran ismi Onur Tuna'nın da bu projede yer alması Benden Ne Olur için isabetli bir tercih olarak değerlendirilebilir.

04-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar