Merve Özbey Anne Oldu

Merve Özbey Anne Oldu
Ünlü pop müzik şarkıcısı Merve Özbey ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Merve Özbey dün akşam saatlerinde küçük bebeği Elif Özüm’ü kucağına aldı.

Magazin dünyasının ve pop müziğin önde gelen isimlerinden güzel şarkıcı Merve Özbey geçtiğimiz yılın şubat ayında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine girmiş ve mutlu bir evliliğe ilk adımı atmıştı. Pop müziğin başarılı isimlerinden güzel şarkıcı evlendikten sonra eşiyle mutlu günler yaşarken hamile olduğunu öğrenmiş ve anne olacak olmanın heyecanını yaşamaya başlamıştı. Ancak ne yazık ki ünlü isim tam da bu günlerde babasını kaybetmiş ve bunun derin acısını uzun bir süre yaşamıştı. Ünlü ismin babası Ahmet Özbey geçirdiği kalp krizi sebebiyle 64 yaşında hayata veda etmişti. Ünlü isim Merve Özbey bütün bu yaşadıklarının ardından bebeğini dört gözle beklemeye başlamıştı. Sonunda ünlü isim Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak’ın beklediği gün geldi ve ailelerine küçük bir can daha eklendi. Ünlü isim Merve Özbey dün akşam küçük kızı Elif Özüm’ü kucağına aldı ve ilk kez annelik heyecanını yaşadı.

Merve Özbey Anne Oldu!

Ünlü pop yıldızı Merve Özbey geçtiğimiz yıl şubat ayında evlenmişti. Ünlü isim dün akşam saatlerinde ise küçük bebeği Elif’i kucağına aldı ve annelik duygusunu ilk kez bebeği Elif Özüm’le tattı. Ünlü popçu Merve Özbey’in Üsküdar’da bulunan özel bir hastanede dünyaya getirdiği bebeği Elif Özüm 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya geldi. Anne ve bebeğin salık durumlarının gayet iyi olduğu öğrenildi. Merve Özbey geçtiğimiz günlerde bebeğinin cinsiyetini örendikten sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve “gel bakalım güzel kızım. Ailene, vatanına, dünyaya, güzellikler, hayırlar getir. Çok şükür” ifadelerini kullanmıştı. Biz de ünlü ismi tebrik ediyor ve bebeği ve kendisine sağlıklı güzel günler diliyoruz.

Merve Özbey Kimdir?

Dün akşam saatlerinde annelik duygusunu bebeği Elif Özüm’le ilk kez yaşayan Pop şarkıcısı Merve Özbey 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği eğitimi alan Merve Özbey’i ilk keşfeden kişi ünlü isim Ebru Gündeş olmuştur. Daha sonra Ebru Gündeş, Demet Akalın, Bengü, Özcan deniz, Ferman Toprak ve Yaşar İpek gibi şarkıcıların vokalliğini yapmıştır. İlk kez 2012 yılında Erdem Kınay’ın çıkardığı albümde Duman şarkısına eşlik eden Merve Özbey daha sonra yine Emre Kınay’ın albümünde Helal Ettim şarkısını seslendirmiştir.

26-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar